2017-07-21

Володимир Дегтярьов для слухачів МВА: Пригоди репутації в ХXІ сторіччі.

Home/News IIB/Володимир Дегтярьов для слухачів МВА: Пригоди репутації в ХXІ сторіччі.

Час спливає швидко, щойно, здавалося, святкували старт програми General MBA - 04, і ось уже закінчується останній літній навчальний модуль перед заслуженими канікулами.

На серпневі канікули слухачі програми  General MBA  підуть збагачені знаннями з таких дисциплін як: управлінська економіка, менеджмент, міжнародний бізнес та глобалізація, маркетинг, кількісні методи прийняття управлінських рішень.

 

Літо – це  завжди нові враження, нові знайомства, несподіванки і сюрпризи, в тому числі і під час навчання. Щоб підтримати  тренд нових відчуттів, емоцій та роздумів, в рамках курсу «Маркетинг» до слухачів МВА був запрошений спікер Володимир Дегтярьов з майстер-класом «Пригоди репутації в ХXІ сторіччі».

 

Володимир Дегтярьов - співвласник і директор PR-агентства «Newsfront», професійний бізнес-коуч, дипломований тренер по PR, випускник програм Chartered Institute of Public Relations, Swedish Institute Management Program.

 

Під час зустрічі були розглянуті питання впливу репутації на бізнес та фактори, що впливають на репутацію. Слухачі  дізнались про можливості та обмеження Public Relations як інструменту для бізнесу. Володимир також говорив про роль зв’язків з громадськістю в комунікаційному міксі компанії та продукту, а також про взаємозв’язок відділу PR з іншими структурними підрозділами компаніями: маркетингом, HR-, GR- департаментами, CEO та стейкхолдерами. Окремо під час зустрічі торкнулись актуального питання кризових комунікацій, розглянули рецепти, кращі українські та зарубіжні практики, невдалі приклади реагування PR служби та їх наслідки.

 

В силу власного досвіду Володимир Дегтярьов  зміг максимально заповнити майстер-клас   прикладами українських компаній,  власних клієнтів, різноманітними яскравими прикладами з Faсebook, який зараз для багатьох компаній є основним майданчиком для спілкування з клієнтами.

IMG 8022

IMG 8017