27.09.16

Практикум від Руслана Лемещука на тему «Мотивація. Перезавантаження свідомості. Про нові тренди та вимоги, які спонукають сучасний бізнес бути успішним, а працівників залученими» у ЛЬВОВІ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Практикум від Руслана Лемещука на тему «Мотивація. Перезавантаження свідомості. Про нові тренди та вимоги, які спонукають сучасний бізнес бути успішним, а працівників залученими» у ЛЬВОВІ

В рамках освітнього туру по містам України від Міжнародного інституту бізнесу запрошуємо на практичний майстер-клас. В програмі заходу - приклади з власного досвіду, поради, які вже завтра можна застосовувати на практиці від найхаризматичнішого експерта з управління людськими ресурсами – Руслана Лемещука.

 

Партнер заходу – ЛЬВІВСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА Logo-LTPP-UA

 

 

 

 

 

 

 

Дата: 27 вересня 2016, 18:00.

Місце проведення: Leopolis Hall, торгова галерея «Opera Passage» (пр-т Свободи, 27), Львів.

Аудиторія: власники та топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів; фахівці, що планують розвиток управлінської кар’єри.

zareg uk

Основні питання майстер-класу:

  • Які особливості і особливі потреби сучасного бізнесу і співробітника, що змінилося в очікуваннях? Про що говорять результати досліджень?
  • Рекомендації практика: якою має бути сучасна система мотивації, щоб забезпечити умови для створення проривних ідей і досягнення високих результатів в роботі.

 

Регламент:

17.30 - 18.00 – реєстрація учасників, вітальна кава;

18.00 - 19.00 – майстер-клас «Мотивація. Перезавантаження свідомості. Про нові тренди та вимоги, які спонукають сучасний бізнес бути успішним, а працівників залученими»;

19.00 - 19.30 – кава-брейк;

19.30 - 20.30 – продовження майстер-класу;

20.30 - 21.00 – сесія запитань-відповідей.

 

лемещук 1Руслан Лемещук  викладач програм МВА в МІБ. Автор спеціалізованих курсів в області управління змінами і розвитку бізнесу, управління персоналом, лідерства і ділових комунікацій. Експерт у сфері стратегічного розвитку бізнесу і управління організаційною ефективністю, створення корпоративних учбових центрів, управління людським капіталом і знаннями. У Руслана багаторічний досвід роботи на керівних посадах в компаніях "САН Інбев", "Ей Бі Кепітал", в корпорації "Інтерпайп", в концерні "Галнафтогаз". Сертифікований бізнес-тренер (SBTA), член Британського співтовариства психологів, експерт ряду провідних галузевих асоціацій.

Персональні компетенції: лідерство, бізнес-комунікації, стратегічне управління людськими ресурсами

 

 

zareg uk

Організаційний внесок – 50 грн.

 

Запрошуємо також на практикуми в Днепр, Запоріжжя, Одесу, Харків.

 

Контактний телефон (044) 585 00 33