24.10.16

17-19 жовтня 2016 р. відбувся курс підвищення кваліфікації оцінювачів«Можливості та практика використання математичних методів в оцінці майна в матеріальній формі»

Главная/Новости и анонсы МИБ/17-19 жовтня 2016 р. відбувся курс підвищення кваліфікації оцінювачів«Можливості та практика використання математичних методів в оцінці майна в матеріальній формі»

17 -19 жовтня 2016 р. в Міжнародному інституті бізнесу відбувся курс підвищення кваліфікації за спеціалізованою тематичною програмою «Можливості та практика використання математичних методів в оцінці майна в матеріальній формі».

Автор та викладач: Левикіна Ірина Олександрівна, провідний оцінювач УТО, викладач Міжнародного інституту бізнесу.

Цей курс проведений як інтенсив, за активної участі слухачів, які закріплювали навчальний матеріал в процесі виконання практичних завдань в середовищі MS EXCEL та дискусій щодо обрання найоптимальніших шляхів вирішення завдань, які часто зустрічаються на практиці.

Професійна ефективна співпраця викладача та сертифікованих оцінювачів-слухачів дозволяє сказати про вдало обраний формат заходу, якість самого заходу та високу кваліфікацію викладача, що резюмовано слухачами програми та представником регулятора, модератора круглого столу цього заходу.