30.11.16

Рання реєстрація на програму General MBA розпочата!

Главная/Новости и анонсы МИБ/Рання реєстрація на програму General MBA розпочата!

Відкрито набір на програму General MBA, програму управлінського розвитку, що акредитована Association of MBAs.Старт навчання – 23 лютого 2017 року.

 

Приєднатись до програми можна на умовах ранньої реєстрації:

  • знижка 20 000 грн - до 15.12.2016
  • знижка 13 000 грн - до 25.01.2017

zareg

Потреба в отриманні спеціалізованої управлінської освіти виникає, як правило, після декількох років роботи в бізнесі, саме тоді, коли починає відчуватися брак власних знань і досвіду. Така ситуація може виникнути в декількох випадках: бажання прискорити просування по кар’єрних сходинках, прагнення змінити сферу діяльності або необхідність створити бізнес-модель власної рентабельною компанії, яка буде успішною і в перспективі.

 

Ступінь MBA - потужний засіб трансформації кар'єри, інструмент переходу від вузької спеціалізації до можливості стати керівником широкого профілю. Для власника компанії вона відкриває можливості виведення бізнесу на якісно новий рівень.

 

Сучасна управлінська освіта, яку забезпечує бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу», дає чудові стартові можливості самим різним людям. Якщо слухач зможе взяти те, що дає MBA-програма, перед ним відкриються найширші перспективи.

 

Диплом General MBA - це чудовий інструмент для легкого переміщення між секторами економіки. А бізнес-школа - це фабрика з випуску підприємців нового формату, активно перетворюють ландшафт ділового світу.

 

Сьогоднішня економіка потребує скоріше «перетворювачів», ніж «адміністраторів». Міжнародний інститут бізнесу готує саме таких керівників - людей дії, оскільки на комплексній програмі General MBA переважає живий досвід, а не набір порад керівнику на всі випадки життя. Програма орієнтована на «проживання» бізнес-ситуацій, а не просто на обговорення та осмислення слухачами кейсів.

 

У програмі General MBA оптимально поєднуються теорія та практика. Вивчення управлінського інструментарію йде одночасно з різноманітними формами спільної діяльності учасників, від роботи в невеликих групах до спільних проектів у великому колективі. Це дозволяє вивести слухачів за межі звичної діяльності, щоб вони перестали думати старими категоріями, оскільки уникнути професійної деформації допомагає тільки зміна видів діяльності і навчання.

 

Навчання на MBA-програмі дозволяє зібрати всі сфери бізнесу воєдино - стратегію, маркетинг, внутрішню структуру, операції, фінанси, логістику, HR. Розвиває здатність мислити комплексно, прогнозувати і оцінювати ризики при прийнятті управлінських рішень.

 

Програма містить освітні елементи, які розвивають у слухачів, крім іншого, критичне мислення. Це дуже важливий навик, який формує здатність до прийняття вольових і морально відповідальних рішень, а також вміння домагатися їх виконання.

 

Дізнатися більше про програму можна за тел. (044) 585-00-33 або у кампусі бізнес-школи «Мужнародний інститут бізнесу» за адресою: Брест-Литовське Шоссе, 8а