07.12.16

Ефективний керівник – рушій динамічного розвитку компанії.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Ефективний керівник – рушій динамічного розвитку компанії.

В основі будь-якого бізнесу знаходиться його двигун - ефективний управлінець. Як залишатися успішним, попри стрімкі зміни? Як бути ефективним не епізодично, а постійно приймати грамотні і точні рішення? Вести за собою колектив і спрямовувати компанію в правильному напрямку? Як втриматися в «сідлі» в умовах постійних змін? Про це регулярно замислюється кожен керівник, небайдужий до того, чим займається.

 

Безперечно, одним з незмінних ресурсів будь-якого бізнесу є люди. А лідер компанії - ключовий елемент системи, від рівня особистісного та професійного розвитку якого залежить успішність багатьох бізнес-процесів.

 

Тільки серйозне системне навчання може привести до стійкого зростання рівня свідомості і внутрішньої культури управлінця. МВА-програми - один з оптимальних варіантів придбання практичних системних бізнес-знань, що дозволяє за час навчання не тільки збагатитися відсутніми унікальними знаннями з управління різними бізнес-процесами і бізнес-юнитами, а також отримати безцінний досвід інших лідерів ділового світу.

 

23 лютого 2017 року в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» стартує програма General MBA. Ця дипломна програма орієнтована на керівників, чий управлінський досвід не менше трьох років: власників, які бажають отримати відповідь на питання «Як розвивати мою компанію завтра?», а також на найманих менеджерів, які приймають рішення корпоративного рівня.

 

 Rigistracija ukr

Мета програми - передача сучасних знань про комплексне функціонування бізнесу і закріплення навичок, що обумовлюють сталий розвиток фірм, представлених слухачами; виведення бізнесів на якісно новий рівень, досягнення більшого масштабу; побудова виграшних стратегій компаній і ефективних бізнес-моделей.

 

Що дає навчання на програмі General MBA слухачам? Власники компаній набувають розуміння того, як побудувати виграшну стратегію і створити ефективну самостійну команду. Менеджери компаній різного рівня отримують розширення сфери своїх компетенцій і стійкі професійні навички. Безумовною перевагою приналежності до елітного співтовариства бізнес-школи є розширення мережі професійних контактів. Це не тільки обмін накопиченим досвідом з одногрупниками і викладачами, а також і спілкування з тисячами управлінців по всьому світу через загальну мережу слухачів і випускників програм, також, як і програми МВА МІБ, акредитованих Association of MBAs.

 

Навчання на програмі General MBA розширює професійний світогляд слухачів, забезпечує широким арсеналом практичних бізнес-знань, які можна застосувати в умовах реального бізнесу. У слухачів формується нове, масштабне мислення і стратегічне бачення, з'являється впевненість у собі і здатність розумно використовувати можливості і перспективи, що з'являються повсякчасно. Навчання на МВА допомагає управлінцям збільшувати вартість їх бізнесу і підвищувати власну цінність на ринку праці.

 

Завдяки тому, що нарівні з іншими програмами MBA Міжнародного інституту бізнесу, General MBA має престижну акредитацію британської незалежної Association of MBAs, слухачі та випускники можуть бути впевнені, що якість навчання знаходиться на найвищому рівні. Додатковим плюсом для всіх, кто успішно закінчує навчання, є диплом MBA Міжнародного інституту бізнесу і Сертифікат Association of MBAs, які високо цінуються усіма великими роботодавцями України та країн зарубіжжя.

 

Програма враховує динамічний і насичений спосіб життя слухачів, тому навчання проходить у форматі одного 4-х денного модуля в місяць. Це дозволяє їм гармонійно поєднувати основну діяльність, особисте життя і навчання, що вимагає чималих сил і часу.

 

Якщо у вас є питання по програмі, ви можете записатися на телефонну або особисту консультацію до експерта Міжнародного інституту бізнесу або зателефонувати за тел. 044 585 00 33.

 

Для всіх, хто вже прийняв рішення, з радістю повідомляємо, що до 15 грудня 2016 року діє рання реєстрація на програму General MBA, яка дає можливість навчатися зі знижкою 20 000 грн. Всі подробиці тут.