21.03.17

Стань діджитал супер-героєм з курсом Digital Strategy!

Главная/Новости и анонсы МИБ/Стань діджитал супер-героєм з курсом Digital Strategy!

Що б ви зробили, якби володіли б здатністю передбачати бажання клієнтів, прогнозувати віддачу від реклами і складати точні плани із здобуття ринку?

 

Швидше за все, ви стали б кращими у своїй сфері в дуже короткий термін та привели б свою компанію до нової вершини успіху! А все завдяки тому, що змогли б скласти таку гнучку маркетингову стратегію, яка випереджала б дії конкурентів і була б актуальна ще декілька років у майбутньому. Завдяки майстерному володінню digital-інструментами ви б зуміли втілити таку стратегію в життя і отримати відчутний, якісно кращий результат. Ви змогли б швидко реагувати на мінливу поведінку клієнтів, даючи їм бажане, що допомагало б збільшувати доходи компанії.

 

1200х455

 

Як цього досягти? Все дуже просто. Такі здібності можна розвинути. Зараз можливість грамотно просунутися в digital-сфері доступна і в Україні. Глобальні маркетингові знання, сучасний світовий досвід та ефективні digital-інструменти акумульовані в інтенсивному курсі CIM Digital Strategy, що стартує 9 квітня 2017 року.

 

Ліда Морозова, відомий діджитал-фахівець, засновник маркетингового агентства повного циклу Lati Agency (частина Latifundist Медіа Холдинг), прочитає цей курс в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» в Києві. 

 

З квітня по липень ви поринете в світ digital-маркетингу, дізнаєтеся на прикладах багатьох міжнародних і національних компаній, як вибудувати працюючу digital-стратегію, що приводить до успіху всю компанію, а також отримаєте безліч інсайтів, які зможете втілити в реальність.

 

infografika 1Цей курс ефективно поєднує теорію, практику та виступи гест-спікерів. Під час навчання ви оволодієте найсучаснішіми знаннями, інструментами, методами та підходами, які дозволять вам описувати, аналізувати і оцінювати макро- і мікро-середовище, планувати діджитал-маркетингові активності для досягнення максимального успіху. 

 

Гест-спікери з числа ТОП-10 диджитальщиків України, яких планує запрошувати на заняття Лідія Морозова, передадуть слухачам свій унікальний досвід в різних сферах застосування діджитал-маркетингу. Серед гостей плануються такі унікальні особистості, як Максим Нефедов – заступник міністра економічного розвитку, натхненник системи державних закупівель Prozorro, Ганна Ятель – маркетинг-директор Admixer, Наталя Байдала – директор з маркетингу Mastercard Europe в Україні, Грузії, Молдові та країнах Центральної Азії, та багато інших фахівців.

 

Курс Digital Strategy насичений практикою: ефективні цифрові інструменти освоюються через практичні методи навчання (групові проекти, тематичні дослідження, інтерактивні завдання та ін.).

 

Реєструйтесь на курс CIM Digital Strategy і станьте далекоглядним лідером, ефективність якого буде незаперечна!

 

А якщо ви схильні спочатку спробувати, перед тим, як приймати рішення, приходьте на тест-драйв модуля, який відбудеться 23 березня 2017 року.

 

Become a digital-superhero with the Digital Strategy Course!