12.05.17

Слухачі МВА отримали з перших рук свіжий огляд ринку праці в Україні від Ernst & Young.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Слухачі МВА отримали з перших рук свіжий огляд ринку праці в Україні від Ernst & Young.

Під час травневого модулю заняття з курсу  «HR-менеджмент»  групи General MBA другого курсу відвідали представники «великої четвірки», а саме компанії «Ernst & Young»,  Альона Нікуліна та Юлія Головко , консультанти практики EY People Advisory Services.

Слухачам було представлено огляд групи Human Capital EY “Ситуація на ринку праці, травень 2017 року». В огляді EY, як завжди, взяли участь більше 200 провідних міжнародних та  українських компанії з 15 галузей.

В звіті було розглянуто основні тенденції на ринку праці України, концепції загальної винагороди, рівні заробітних плат по галузям на посадам, антикризові заходи та заходи для підтримки мотивації персоналу, які існують в компаніях, а також іншу статистичну інформацію.

Слухачі з цікавістю обговорили види негрошової винагороди, що застосовуються провідними компаніями, та поділились власним поглядом та досвідом з цього питання.

Детальна інформація з огляду  дозволяє слухачам MBA порівняти реалії власних компаній з тенденціями ринку і при необхідності відкоригувати свої HR-політики.

Знайомство з практиками кращих світових компаній таких, як Microsoft, Hewlett-Packard та ін., що також подаються в огляді, стимулює слухачів переосмислити власний досвід та погляди, розширює горизонти, спонукає український бізнес та його власників, топ-менеджерів прагнути до світових стандартів в управлінні людським капіталом.

IMG 7380