29.07.17

Когорта випускників МІБ збільшується – завершили навчання слухачі групи МБА.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Когорта випускників МІБ збільшується – завершили навчання слухачі групи МБА.

Ось і закінчився цей навчальний рік в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу». 29 липня 2017 року слухачі  групи Магістр бізнес-адміністрування третьої генерації з успіхом завершили своє навчання в стінах нашої бізнес-школи та отримали дипломи державного зразка з додатками та престижні дипломи ступеню МВА МІБ.

 

Урочисту церемонію вручення дипломів відкрив виконавчий директор Міжнародного інституту бізнесу Юрій Зеленін та привітав випускників із ще одною знаменною подією в їхньому житті. Продовжив словами привітання ректор МІБ Олександр Савченко, який  наголосив на значимості отриманих знань в сучасних умовах розвитку бізнесу в Україні. Керівництвом МІБ було вручено іменні нагороди двом кращим студентам МБА-03 – Олексію Хрипуну та Петру Свищову, що викликало хвилю позитивних емоцій у всіх присутніх на святі.

 

Зінаїда Янченко, Юлія Ісаєнко, Тетяна Твердушка, Ганна Скитьова, Лідія Пащук – викладачі МІБ – також приєднались до вітань випускників із отриманням ступеня Магістра з бізнес адміністрування. З їхніх вуст в адресу випускників звучали щирі слова привітань та побажань. Яскраві емоції переповнювали всіх присутніх, особливо, самих випускників.  Приліпко Лілія, Свищов Петро та Хрипун Олексій від імені всієї групи звернулися до колективу МІБ та до викладачів із словами вдячності, а Соколовська Марія свої емоції і побажання висловила в цих рядках:

 

«Благодарим тебя, родной наш МИБ,

За приумноженные знанья и уменья,

Мы сохраним студенческого духа пыл

И не забудем твой завет и наставленья.

Благодарим за все, что ты нам дал,

И пусть летят года неумолимо,

Наш МИБ, как путеводная звезда, сияй неугасимо!»

 

З посмішками на обличчі і щасливими вогниками в очах, випускники МІБ випустили в небо кульки - золоті зірки, які символізували подальші успіхи та звершення. Тому, бажаємо нашим випускникам далі прямувати впевнено вгору до здійснення мрій. Всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрних успіхів!

 

 IMG 9103 IMG 9229-обр IMG 9277-обр