2017-02-18

Відбулась урочиста випускна церемонія слухачів групи General MBA в МІБ.

Головна/Новини МІБ/Відбулась урочиста випускна церемонія слухачів групи General MBA в МІБ.

18 лютого 2017 року для групи General MBA другої генерації відбулася урочиста церемонія випуску та вручення дипломів про здобуття найвищого управлінського ступеню - МВА. До елітної спільноти випускників бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» приєднались ще близько тридцяти колишніх слухачів, керівників різного рівня, власників та топ-менеджерів.

 

Цій урочистій та хвилюючій миті передували 2 роки напруженої праці, нових знайомств, несподіваних відкриттів, безсонних ночей, звершень та  досягнень, особистісного та професійного зростання кожного слухача.

 

Під час церемонії випускники програми General MBA - 02 згадували ті миті, коли правильно прийняте рішення, а саме рішення про навчання на програмі, змінює все подальше життя, впливає не тільки на кар’єру чи професійне зростання, а й формує твою нову особистість, тебе «нового», змінює світогляд, розширює горизонти.

 

Нових випускників вітали ректор Міжнародного інституту бізнесу Савченко Олександр Володимирович, віце-президент МІБ Зеленін Юрій Миколайович, академічний директор Бистрова Ірина Олександрівна та викладачі бізнес-школи.

 

За видатні досягення в навчання були нагороджені Хороших Сергій, Ткаченко Інга, Денісова Неля. Ректор особисто привітав найкращих слухачів та вручив їм пам’ятні відзнаки.

 

Випускники дякували викладачам та МІБ за ці два роки, дякували своїм колегам за співпрацю та синергію в групі, а також своїм рідним за підтримку на протязі всього часу навчання.

 

Бажаємо всім випускникам втілення мрій, здійснення планів, подальшого розвитку, бажання та сил рухатися далі і тримати високий темп, взятий на програмі. Ми вами пишаємося!

 

 DSC 8259DSC 8599DSC 8551DSC 8368DSC 8359DSC 8143