Print this page
2018-12-08

Презентація програм МВА в МІБ

Home/News IIB/Презентація програм МВА в МІБ

Коли рішення піти вчитися на МВА вже прийняте, постає питання вибору бізнес-школи, програми та країни, де саме навчатися. В голові виникають різні думки: Чим одна бізнес-школа краще за іншу або Як я буду поєднувати навчання та роботу/бізнес, або Де краще навчатись: в Україні чи закордоном… і таких питань багато.

 

Тому не витрачайте час на роздуми та приходьте на конструктивний діалог 8 грудня на Презентацію програм МВА в МІБ! Ми зробимо все, щоб ви дізналися відповіді на більшість ваших запитань та отримали індивідуальну консультацію від фахівців щодо підбору програми навчання саме для вас.

 

А ще ми запросили нашого випускника, що розвиває власний бізнес і поділиться своєю історією успіху, в якій навчання в МІБ зіграло чималу роль.

 

Дата: 8 грудня 2018 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Учасники зустрічі: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

 

zareg uk

 

Регламент:

 

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА. Олександра Барабаш – керівник відділу по роботі з клієнтами в МИБ.

11:10 - 11:50 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:50 - 12:45 – Блок операційних дисциплін на програмах МВА. Людмила Батенко - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:45 - 13:30 - Курси soft skills на програмах МВА. Олена Рижкова - викладач на програмах МВА в МІБ.  

13:30 - 14:00 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

14:00 - 14:45 - Як МВА змінює особистість і бізнес. Роман Романчук - випускник програми Executive MBA в МІБ.

14.45 - 15:15 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

barabash editedОлександра Барабаш – керівник відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

 

 

 

 

 

kudinova editedАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., доцент кафедри політичної економіки КНЕУ, бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше наукових 60 публікацій.

 

 

batenko Людмила Батенко – викладач на програмах МВА в МІБ, PhD, професор, сертифікований менеджер по управлінню якістю Німецької і Європейської асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA, практикуючий експерт в області управління виробництвом і управління проектами з досвідом роботи більше 30 років.

Людмила реалізувала і провела корпоративні програми і консалтингові проекти в Україні, Росії, Білорусії, Німеччині (зокрема, для компаній "Запорізький трансформаторний завод", "Полтавський ГЗК", "Интерпайп", "Нова пошта", "Електролюкс", "Comfy", "Єва", "АТБ", "Екомаркет", "Фармак", "Оболонь", "Леоні", "Ядзакі", "Jokey Plastic" та ін.). Має диплом Європейського фонду розвитку менеджменту. Автор численних публікацій по операційному і проектному менеджменту, в т.ч. підручників "Управління проектами", "Операційний менеджмент".

 

rizkova Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С), партнер компанії Frankl sense management.

Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньокорпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди.

 

romanchyk400Роман Романчук - Founder and CEO в Panna Pasticceria, екс-генеральний директор мережі ресторанів «СушиЯ» (2009 - 2016), випускник Executive MBA-2010 в МІБ. Роман увійшов до списку успішних топ-менеджерів до 35 років згідно рейтингу спецпроекту "Інвестгазети", а також входить в рейтингу ТОП 100 топ-менеджерів України.

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА  в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

zareg uk

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації