2018-12-03

Стабільна бізнес-модель, проривні технології, подолання власних бар’єрів – що ще можна отримати на програмах MBA?

Home/News IIB/Стабільна бізнес-модель, проривні технології, подолання власних бар’єрів – що ще можна отримати на програмах MBA?

- Як навести порядок в бізнесі та зробити його системним?

- Як планувати свою діяльність в умовах нестабільності?

- Як знайти стабільну бізнес-модель?

- Як побудувати команду мотивованих професіоналів та як пов'язати їх цілі з цілями бізнесу?

- Як відійти від «ручного» управління та мінімізувати час власника компанії, який він витрачає на операційне управління?

- Як розпізнати хвилю інновацій, що тільки зароджується, і залишатися на її гребні?

- Як вийти за межі власних обмежень та подивитись навколо в пошуках можливостей?

 

Це лише частка питань, які приводять власників та керівників компаній до бізнес-школи. Нерідко навіть у досвідчених керівників проявляється проблема звуження кругозору при зануренні в одну сферу діяльності, тому потреба в якісних змінах оточення стає дуже актуальною. Крім структуризації своїх знань, вони хочуть подивитися на себе і свій бізнес збоку, перевантажитись і надихнутись.

 

Зазвичай в житті всі, як правило, в першу чергу вирішують термінові, а не важливі завдання. Дедлайни, раптові новини і нагальні справи не дають можливості порозмислити, чим займатися, коли вся ця плинність закінчиться. Це питання про горизонти, але не абстрактні, а про особистісні – які перспективні ніші ви бачите для себе, які у вас пріоритети, в чому ваші сильні сторони, чим ви мріяли займатися та що дає вам сили рухатися далі. Тому для багатьох слухачів навчання є свіжим струменем, що насичує новою інформацію, новими думками та ідеями, допомагає не тільки перебудувати бізнес, а й знайти відповіді на власні питання.

 

Ефект формування стратегічного мислення та проактивного підходу до бізнес-задач  досягається на програмах MBA в МІБ синергією трьох складових. По-перше, це - сильні викладачі, що з власного досвіду знають, що саме відбувається в компаніях на різних етапах розвитку, що саме вже не працює в бізнесі, а які технології тільки зароджуються та обіцяють стати проривними в галузі.

 

По-друге, це насичена навчальна програма, яка сповнена практичного змісту, що всебічно розвиває керівника та робить його більш впевненим щодо майбутнього, більш підготовленим до прийняття рішень різного рівня та дає йому змогу переосмислити набутий досвід та сповнитись ідей.

 

І нарешті третя складова – якісний діловий нетворкінг. Завдяки диференціації MBA-програм, МІБ в кожній групі створює неповторне середовище з досвідчених управлінців з різних галузей економіки та компаній різного калібру. Різноманітність – найголовніше в ділових зв'язках, бо це дає чудові можливості для обміну досвідом. Таке коло спілкування – унікальна платформа для зростання і пізнавання нового в безпечній атмосфері загальної підтримки та довіри. І ці зв’язки залишаються і після навчання, і навіть якщо підтримувати відносини з усією групою важко, то близькі по духу люди, яких зустрічають в бізнес-школі, залишаються з вами на все життя.

 

Освітнє середовище бізнес-школи – це прищеплення бажання змінюватися, ставати кращою версією себе та драйвером для всього бізнесу.

 

Детальніше про програми Executive MBA, International MBA, General MBA, Ukrainian  MBA можна дізнатись за тел. 0675248949, 0445850033.