Print this page
2019-05-27

Діджитал-директор Publicis Groupe та керуючий партнер NGN agency в гостях у слухачів програми CIM.

Home/News IIB/Діджитал-директор Publicis Groupe та керуючий партнер NGN agency в гостях у слухачів програми CIM.

Минулими вихідними відбулася чергова навчальна сесія по модулю Digital Strategy за програмою CIM Diploma in Professional Marketing.

Цього разу слухачі займалися одразу два дні з двома викладачами курсу та ще й з двома запрошеними спікерами.

Олександр Катков запросив до групи Максима Хоменка (діджитал-директор Publicist Groupe). У рамках теми навчальної сесії Максим розповідав про те, як збільшити аудиторію зацікавлених у продукті та бренді споживачів та як утримати їх, на прикладі кейсу торгової марки Dirol. Обговорювали, зокрема, як працювати з тим, що рекламу вважають «паразитним контентом», а молодь її взагалі не дивиться. Також, обговорювали те, що не всі соціальні мережі цікаві молоді, то навіть Facebook для підлітків та студентів вже вважається застарілим та нецікавим. Згадали про і піраміду залучення та про програму Активації, а також як конкретний бренд здолав всі перешкоди, використовуючи «нескінченне ТБ» - блогерів.

 

Наступного дня до групи слухачів завітав Володимир Галіка (керуючий партнер NGN agency). З Володимиром говорили про практичний підхід до digital-системи та SMM.

 

Далі вирішили зануритися у тонкощі співпраці маркетингу з власниками бізнесу та радою директорів. Володимир радив слухачам на самому початку роботи ознайомитися (чи розробити) з 5 основними стратегіями:

  1. бізнес стратегія;
  2. комунікаційна стратегія;
  3. медіа-стратегія;
  4. саб-канальна стратегія;
  5. маркетинг стратегія.

Нагадав спікер і про базові інстинкти людини, і як їх використовувати при просуванні товару. Так, люди люблять відчувати себе причетними до чогось особливого, таємного чи навіть секретного. Люблять використовувати закриті групи, особливі розмовні шифри, тощо.

 

Крім цього, Володимир закликав студентів своїми рекламними кампаніями викликати у людей продукування дофаміну – гормону, який відповідає за радість очікування чогось надзвичайного.

 

На цій ноті слухачі завершили продуктивні вихідні і в очікуванні нових цікавих спікерів та нових зустрічей з викладачами МІБ відбули до наступного навчального модулю.

Homenko2

Homenko1

Galika1