Print this page
2019-09-21

Почалось навчання на британській дипломній програмі від Королівського інститут маркетингу.

Home/News IIB/Почалось навчання на британській дипломній програмі від Королівського інститут маркетингу.

Минулими вихідними стартувало навчання чергової генерації слухачів професійної маркетингової програми Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing (CIM) в МІБ.

 

Ця програма навчання створена в СIM і викладається в Україні по єдиному для всіх країн начальному плану. Британські фахівці акумулювали в одному освітньому продукті кращі світові практики, інструменти та методики, що довели свою ефективність в діяльності маркетингових команд по всьому світу. Українські тьютори, що акредитовані в The Chartered Institute of Marketing, в свою чергу фахово доносять програму до українських маркетологів і роз’яснюють особливості застосування вивченого у вітчизняних реаліях, а також готують слухачів до здачі кваліфікаційних іспитів.

 

21 вересня 2019 року до лав студентів МІБ прибуло багато маркетинг фахівців з різних галузей: медицина, театральне мистецтво, алкогольні напої, фармацевтика, консалтинг, медіа, PR та інших, що і дозволить забезпечити неймовірний нетворкінг кожного слухача під час навчання.

IMG 0878

 

Під керівництвом тьютора модуля Ярослава Гуменюка, маркетинг директора Eldorado, група активно взялася до роботи. Ще до старту слухачі отримали багато матеріалів для попереднього читання та, навіть, попереднє домашнє завдання. Тож вже під час першого дня навчання активно працювали, обговорювали кейси, ділилися враженнями.

 

Крім того, до слухачів групи завітав Дмитро Джеджула, маркетинг директор мережі АЗС “Socar”, з яскравою та цікавою розповіддю про свій власний стратегічний маркетинг. Запрошений спікер розповів про те, від чого насправді залежить бажання клієнта повернутися ще раз та прийти саме до вас, навіть якщо йому до вас зовсім не по дорозі.

 

Отримавши групові та індивідуальні домашні завдання, новенькі підручники, друковані матеріали та яскраві враження і емоції, група відправилась формувати попередні нариси маркетинг-стратегії для своїх компаній.

 

На слухачів чекає яскравий та нелегкий навчальний рік. Тиждень за тижнем, модуль за модулем вони будуть опановувати найсучасніші знання, знайомитися з новими спікерами та разом з ключовими тьюторами готувати свої кваліфікаційні роботи. І вже за рік вони поїдуть до Лондона за омріяним дипломам.

Тож, бажаємо їм наснаги, завзяття та удачі!

unnamed