Print this page
2019-12-07

Презентація програм МВА в МІБ

Home/News IIB/Презентація програм МВА в МІБ

7 грудня на вас чекає зустріч з викладачами на програмах МВА в МІБ: генеральним директором Red Bull Україна – Тетяною Лукінюк та провідним експертом з економіки – Олександром Мертенсом, а також з випускником програми Executive MBA в МІБ – Заступником Голови Правління АТ «ПУМБ» – Сергієм Магдичем.

Окрім того, ви отримаєте відповіді на питання:

  • Що таке ступінь МВА, чим вона допоможе вашій кар'єрі і наскільки підвищить вашу цінність на ринку праці.
  • Що дає акредитація програми від Association of MBAs (АМВА) слухачам і випускникам?
  • Чого навчить програма МВА досвідченого управлінця та власника бізнесу? На ваші запитання про зміст курсів відповість академічний директор.
  • Чим програми MBA в МІБ відрізняються одна від одної і яка з них буде ефективною саме для вас.
  • Як вступити на програму? В кінці заходу представники МІБ проведуть індивідуальну консультацію з кожним бажаючим і розкажуть, що потрібно зробити для вступу.
  • Що реально дає навчання і що лишається «в залишку» з часом? З перших вуст ви почуєте відгуки про програму, поспілкувавшись з випускником МІБ.

 

Дата: 7 грудня 2019 (субота), 11:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Учасники: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.

 

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA, Ukrainian МВА, MBA in Public Sector. Вікторія Алексеєнко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:50 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:50 - 12:30 – Блок економічних дисциплін на програмах МВА. Олександр Мертенс –викладач на програмах МВА в МІБ.

12:30 – 13:00 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

13:00 - 13:40 – Як МВА змінює особистість і кар`єру. Сергій Магдич – Заступник Голови Правління АТ «ПУМБ», випускник програми Executive MBA-2008 в МІБ.

13:40 - 14:20 – Курс стратегічного маркетингу на програмах МВА. Тетяна Лукінюк – викладач на програмах МВА в МІБ.

14.20 - 14:40 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

Інформація про спікерів:

vikaВікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

 

 

kudinovaАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, викладач на програмах МВА в МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

Mertens 1Олександр Мертенс – професор економіки і фінансів, викладач на програмах MBA в МІБ. Експерт в області корпоративних фінансів, стратегії, корпоративного управління, прямого і венчурного інвестування, управління фінансовими ризиками, макроекономіки. Автор відкритих і корпоративних учбово-консультаційних програм для топ-менеджменту по корпоративним фінансам і корпоративному управлінню, оцінці вартості бізнесу і інвестиційному проектуванню, по злиттю і поглинанню, діяльності фондів спільного інвестування, управлінню інвестиційним портфелем, управлінню ризиками, стратегії, прямому і венчурному інвестуванню.

 

 

lukinukТетяна Лукінюк – генеральний директор в компанії Red Bull Україна, викладач на програмі Executive МВА в МІБ, експерт в сфері стратегічного планування, управління командою, стратегічного маркетингу та комунікацій. Більше 20 років працює в міжнародних компаніях. Засновниця Kyiv Bookworms Club.

 

 

 

 

magdichСергій Магдич – Заступник Голови Правління АТ «ПУМБ», відповідає за розвиток корпоративного бізнесу. Під його керівництвом працює понад 500 працівників. АТ «ПУМБ» входить в ТОП 50 провідних банків України в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділеннях» за версією Financial Club 2019; сервіс банку валютні торги входить у ТОП-50 Інноваційної фінансової сфери за версією журналу «БІЗНЕС» 2019 та ін. Сергій має досвід роботи на керівних посадах майже 16 років. Експерт в сфері побудови та розвитку корпоративного бізнесу, в сфері фінансів, страхування, ведення переговорів. Випускник програми Executive MBA-2008 в МІБ.

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактна особа: 044 585 00 33, 067 679 57 83 Вікторія Алексеєнко

zareg uk

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

Оберіть свою програму! Найближчі старти:

Еxecutive МВА - 20 листопада 2019

International MBA - 20 листопада 2019

MBA in Public Sector – 22 листопада 2019

General МВА – 18 березня 2020

Ukrainian MBA – 25 вересня 2020

 

КАРТА