Print this page
2019-11-14

Королівський інститут Маркетингу (CIM) вітає принца Уельського в якості свого нового опікуна.

Home/News IIB/Королівський інститут Маркетингу (CIM) вітає принца Уельського в якості свого нового опікуна.

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» як єдиний в Україні акредитований навчальний центр Королівського інституту маркетингу (The Chartered Institute of Marketing) з гордістю повідомляє, що Принц Уельський, його королівська високість принц Чарльз Філіп Артур Джордж, погодився стати новим опікуном Королівського інституту маркетингу.

prince of WalesЙого Королівська Високість змінить Герцога Единбурзького, який був покровителем інституту з 1952 року. Першим королівським опікуном CIM був король Георг VI, призначений в 1937 році.

 

Chris Daly, виконавчий директор The Chartered Institute of Marketing, сказав: "Ми дуже раді, що принц Уельський прийняв наше запрошення стати нашим опікуном. Не може бути більшої похвали для нашої професії. Ми розраховуємо на тісну співпрацю з ним для підтримки наших членів і просування цінності, яку наша професія дає як бізнесу, так і суспільству в цілому.”

 

Подякувавши Герцогу Единбурзькому за його час в якості патрона CIM, Leigh Hopwood, голова Королівського інституту маркетингу, зазначив: “Для нас було великою честю мати Герцога Единбурзького в якості нашого опікуна. Ми хочемо подякувати йому за всю його підтримку протягом останніх 67 років.”

 

Нагадаємо, що Королівський інститут маркетингу (CIM) є провідним світовим професійним органом з маркетингу. Місія CIM полягає у створенні маркетингових переваг в інтересах професіоналів, бізнесу та суспільства. В CIM вважають, що маркетинг є критичним фактором в управлінні довгостроковою організаційною ефективністю.

CIM надає учасникам своєї спільноти і організаціям п'ять ключових переваг:

  1. Партнерство – CIM є професійним і організаційним партнером для підтримки продуктивності та розвитку кар'єри.
  2. Освіта – CIM дозволяє приватним особам і підприємствам постійно підвищувати кваліфікацію.
  3. Інформація – CIM допомагає членам спільноти бути в курсі останніх маркетингових ідей і тримає організації на передньому краї практики.
  4. Об'єднання – CIM забезпечує доступ до послуг, експертних знань і колег по всьому світу.
  5. Визнання – CIM є глобальним еталоном професійної компетентності.

Протягом більш ніж 100 років CIM підтримує, представляє і розвиває маркетологів, команди і лідерів по всій планеті. На сьогодні існує 130 навчальних центрів CIM в 36 країнах. І МІБ пишається тим, що з 1997 року успішно діє як ексклюзивний навчальний центр The Chartered Institute of Marketing в нашій країні.