13.09.18

В чому сила трьох літер «CIM» в резюме або Що дає британська професійна освіта маркетологу?

Главная/Новости и анонсы МИБ/В чому сила трьох літер «CIM» в резюме або Що дає британська професійна освіта маркетологу?

Програма Diploma in Professional Marketing розроблена професійною британською асоціацією маркетологів - The Chartered Institute of Marketing (CIM). Це найстаріше і найавторитетніше співтовариство маркетинг-фахівців в світі, що налічує понад 62000 членів у всіх країнах світу.

 

Програма CIM дозволяє слухачам не тільки успішно поєднувати роботу і навчання, адже заняття проходять по суботах і неділях, а й має спеціально відпрацьований навчальний план, який дозволяє починати навчання на програмі з будь-якого з трьох модулів. За умови успішного складання підсумкових робіт слухачі програми отримують диплом The Chartered Institute of Marketing, який є свідченням того, що слухачі оволоділи маркетинговими знання і інструментами найвищого ґатунку. Таким чином, у них є можливість отримати британський диплом, навчаючись в Києві.

 

zareg uk

 

Програма Diploma in Professional Marketing складається з трьох незалежних один від одного змістовних блоків.

 

icon1Перший модуль – Strategic Marketing, який проведе Ярослав Гуменюк, спрямований на формування у слухачів стратегічного бачення, стратегічного мислення та навичок довгострокового планування. В цьому модулі будуть розглянуті найефективніші підходи до аудиту внутрішніх та зовнішніх ресурсів, надані перевірені методики оцінки стратегічних альтернатив, представлені етапи складання стратегічного плану та будуть представлені дієві рекомендації щодо ефективної імплементації обраної стратегії з грамотною постановкою контрольних точок та оцінюванням ефективності.

 

icon2Маркетери потребують здатності швидко аналізувати дані для розуміння ситуації і прийняття грамотних рішень щодо розподілу маркетингових ресурсів. Тому другий змістовний модуль Mastering Metrics, який традиційно читає в МІБ Лідія Пащук, акцентує увагу на зростанні обсягу і різноманітності інформаційних даних, на інноваційних методах їх аналізу, а також на новітніх прийомах вимірювання віддачі від маркетингової активності. Модуль розглядає роль маркетингових досліджень і дає розуміння різноманітних метрик і показників, а також технік і методів, використовуваних для обґрунтування операційних і стратегічних рішень. Крім цього, він показує цінність цих технік і прийомів, націлених на бізнес-результат компанії, а також на створення і підвищення віддачі від маркетингової діяльності. Під час проходження модуля ви дізнаєтеся про переваги використання відповідних джерел даних і правильних маркетингових інструментів для забезпечення безперервного процесу прийняття ефективних рішень.

 

icon3Контент модуля Digital Strategy, яким завершується програма, присвячений тому, щоб навчити слухачів методам аналізу макро- і мікро-середовища, використовуючи підходи та інструменти аналізу з фокусом на digital-фактори, виробити навички розробки необхідних digital-цілей для залучення стратегічних клієнтів, їх утримання та створення лояльності, а також навчити створенню стратегічного плану для залучення нових клієнтів і комунікації з ними, їх утримання та формування лояльності за допомогою digital підходів та інструментів. Цей модуль представляють слухачам два викладачі: Олександр Катков та Лідія Морозова. Після закінчення цього блоку, слухачі оволодіють розумінням функціонування діджитал-інструментів і тактик, і маючи проведений аналіз та позначені KPI, вони в своїй підсумковій роботі, а потім і в своїх компаніях, зможуть розробити і впровадити цілісну діджитал-стратегію, контролювати і вимірювати її успішність.

 

Навчання починається вже 22 вересня 2018, ще є декілька місць у групі, ви можете встигнути пройти аплікаційний процес та приєднатись до елітної спільноти професіоналів з маркетингу.

 

Дізнатись більше про програму Diploma in Professional Marketing можна за тел. 0445850033, 0675248949.