Версия для печати
13.12.18

Вебінар «Стратегічні рішення та побудова бізнес-моделі» з Юрієм Ващенком.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Вебінар «Стратегічні рішення та побудова бізнес-моделі» з Юрієм Ващенком.

Організатор: бізнес-школа "Міжнародний інститут бізнесу"

Дата: 13 грудня 2018 (четвер)


Початок: 16:00 за київським часом; тривалість 1,5 години


Для кого: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів, представники малого та середнього бізнесу.


Тема: «Стратегічні рішення та побудова бізнес-моделі».

 

РЕЄСТРАЦІЮ НА ВЕБІНАР ЗАВЕРШЕНО.


Хочемо ми цього чи ні, віримо ми в це, або сумніваємося, але будь-якій бізнес має в основі певну модель. Цю модель не завжди легко зрозуміти та зробити доступною для аналізу. Але без побудови моделі складно збагнути, як бізнес створює основну ЦІННІСТЬ. А без розуміння цінності не буде масштабування бізнесу, не буде розвитку.
Бізнес-модель дає можливість проаналізувати, як створюється конкретна ЦІННІСТЬ для конкретного сегменту споживачів. Моделювання бізнесу допомагає скласти разом увесь організаційний пазл, побачити зв’язки між всіма елементами бізнес-процесів компанії.


Побудова бізнес-моделі є корисною вправою для компаній, які швидко рухаються вперед, для нових проектів, для стартапів. Завдяки бізнес-моделюванню ви зможете перебудувати організаційну структуру, втілити в життя нові проекти та напрями бізнесу.

 


В ході вебінару ми ознайомимося з трьома базовими інструментами моделювання:

  • Перший з них - це ланцюжок створення цінностей (Value Chain) Майкла Портера. Це визнаний метод, класичний інструмент моделювання бізнесу, який розрізняє основні та підтримуючи види діяльності компанії. Та дозволяє аналізувати покроково, як саме створюється споживацька цінність в компанії. І відповідно за необхідності змінювати та покращувати цей ланцюжок.
  • Другий підхід – це схема взаємовідносин (Relationship Map) Джери Рамлера. Дуже потужний інструмент моделювання бізнесу з широкими можливостями застосування. Вся діяльність компанії знаходить відображення на одній схемі та стає повністю зрозумілою. Може використовуватись як початок для документування бізнес-процесів компанії.
  • Третій підхід – це побудова бізнес моделі за методологією Олександра Остервальдера. 9 основних елементів бізнес моделі дозволяють зрозуміти, як пов’язані між собою сегменти клієнтів, цінностні пропозиції, ключові рішення, доходи, затрати та інше. Метод дозволяє досить швидко зрозуміти, як заробляються гроші в конкретному бізнесі. Дуже яскравий та добре придатний для візуалізації метод.

 

Ми розберемо, як створювати бізнес-моделі, як використовувати бізнес-моделі, для чого вони потрібні, та що робити потім.


Запрошений спікер: Юрій Ващенко - керуючий партнер в ORGLAB, експерт з розвитку організацій, кандидат психологічних наук, акредитований медіатор. Професійні компетенції: проведення медіацій, фасилітація робочих груп, стратегічних сесій, організаційного коучингу, масштабних проектів з організаційного розвитку (реорганізації, реструктуризації, реінжиніринг процесів).

 

РЕЄСТРАЦІЮ НА ВЕБІНАР ЗАВЕРШЕНО.


Контактний телефон: 0675248949, 0445850033


Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.


Кількість учасників обмежена, тому просимо реєструватися заздалегідь.


Важлива інформація!
Посилання для входу на вебінар прийде в листі за годину до трансляції (13.12 о 15:00).