Версия для печати
02.02.19

Презентація програм МВА в МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА в МІБ

Запрошуємо вас на першу в 2019 році зустріч щодо програм МВА в МІБ.

 

Чому варто відвідати? Тому що тільки у цьому форматі ви найбільш повно дізнаєтесь про відмінності програм; учбові курси, що входять до їх складу; основні цінності та переваги навчання на програмах МВА від викладачів та фахівців МІБ. Зможете задати питання та отримати індивідуальну консультацію експерта щодо підбору програми МВА саме для вас.

Жодні слова, що не підкріплені діями або наявними результатами, не мають значення. Тому ми запросили на цю зустріч випускницю програми Executive MBA в МІБ, яка поділиться власними здобутками у бізнесі, що стали можливими в тому числі завдяки навчанню на програмі.

 

Дата: 2 лютого 2019 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Учасники зустрічі: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

 

zareg uk

 

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА. Вікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:40 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:40 - 12:10 – Блок операційних дисциплін на програмах МВА. Алла Осокіна - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:10 - 12:40 - Курс бізнес-право на програмах МВА. Олександр Федоришин - викладач на програмах МВА в МІБ.  

12:40 - 13:10 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

13:10 - 13:45 - Як МВА змінює особистість і бізнес. Наталія Ковальова - випускниця програми Executive MBA в МІБ.

13.45 - 14:15 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

 

Інформація про спікерів:

IMG 9878 RawВікторя Алексеєнко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

 

 

 

 

 

 

 

kudinova editedАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., доцент кафедри політичної економії КНЕУ, бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 60 наукових публікацій.

 

 

 

osokinaАлла Осокіна - викладач на програмах МВА в МІБ, кандидат економічних наук, більше 16 років практичного досвіду роботи в консалтингових проектах для підприємств і клієнтів з різних галузей (фармацевтика, поліграфія, енергетика, банківський сектор). Реалізувала спільні проекти в області транспортної логістики, пивної і автомобілебудівної галузях, що містять дослідження про специфіку побудови систем управління операційною діяльністю підприємств, підвищення операційної ефективності, формування інтегрованих систем управління.

 

 

 

FedorishinОлександр Федоришин – кандидат юридичних наук. Адвокат. Директор Міжнародної юридичної групи «Федерал Партнерс». Доцент кафедри цивільного, господарського права та процесу Академії адвокатури України. Викладач Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України. Третейський суддя та член Президії в Постійно діючому третейському суді при Торгово-промисловій палаті України.

Більше 12 років досвіду в сфері корпоративних відносин, обігу цінних паперів, будівництва та оподаткування. Супроводжує операції з організації корпоративної безпеки підприємств, забезпечення діяльності інститутів спільного інвестування, випуску акцій, облігацій, інвестиційних сертифікатів, врегулювання відносин із залучення інвестицій в будівництво нерухомості, реорганізації юридичних осіб. Автор більше 40 публікацій у фахових та ділових виданнях.

 

 

KovalevaНаталія Ковальова - управляючий партнер КК «Кредо бізнесу», консультант зі стратегічного управління КК «Стратегічний партнер», випускниця програми Executive MBA-2004 в МІБ. Наталія має значний практичний досвід. Зокрема, нею реалізовано ряд консалтингових проектів в більш, ніж 30 компаніях України і Росії, в т.ч. «Дніпроенерго», «Олімп», «Ukrproduct Group», «Карпатські мінеральні води», «Терези», АБ «Кредит-Дніпро», «Донецькенергоремонт», «Донснаб», «Техноком» тощо.

 

 

 

zareg uk

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.