Версия для печати
27.02.19

Майстерня рішень з Олександром Катковим на тему: «Digital кирилицею»

Главная/Новости и анонсы МИБ/Майстерня рішень з Олександром Катковим на тему: «Digital кирилицею»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Дата: 27 лютого 2019 (середа)

 

Початок: 19:00

 

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29, ЦеХаб (магазин «Цитрус»), 2 поверх.

 

Учасники: директори з маркетингу; керівники відділів маркетингу; інтернет-маркетологи; співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

 

Комунікаційний стратег і один з піонерів диджитал в Україні - Олександр Катков - вже багато років спостерігає, як іноземне слово digital лякає закоренілих маркетологів, примушуючи їх відкладати використання сучасних технологій до кращих часів. Олександр добре вивчив цей феномен і зрозумів, що побоювання можна зняти одним простим способом. Пояснити, що немає ніякого "digital", а давно вже став на ноги і розвинувся старий добрий український "диджитал". Про це і поговоримо під час зустрічі.

 

zareg uk

 

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - «Digital кирилицею», Олександр Катков

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

• Нове медіа - нічого нового
• Спадкоємність принципів і оновлення інвентаря
• Які потрібні фахівці і навіщо
• Доступний в Україні інструментарій
• Регулярна комунікаційна гігієна 2019

 

katkovСпікер: Олександр Катков – викладач модулю Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing,стратегічний директор «BBDO Україна», працює в рекламі більше 16-ти років. Його досвід охоплює копірайтерську роботу, керівництво відділом маркетингових комунікацій медіа-бізнесу, виконавче управління рекламними агенціями. Оскільки Escape, у якому Олександр був співзасновником, було одним з перших у країні диджитал-агенств, його компетенція сягає джерел ринку, в якому він працює й досі. Втім сьогодні, займаючи посаду директора зі стратегії в одному із найбільших рекламних холдингів, він ставить собі задачу позбавитися окремої дисципліни “диджитал”, зробивши її частиною інтегрованих рішень.


Вартість участі – 150 грн.

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949


zareg uk