Версия для печати
27.02.19

Почалось навчання на першій в Україні комплексній програмі по девелопменту нерухомості.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Почалось навчання на першій в Україні комплексній програмі по девелопменту нерухомості.

27 лютого 2019 року стартував Сертифікаційний курс «Девелопмент нерухомості», це єдина в Україні комплексна програма підготовки фахівців в галузі нерухомості.

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» була піонером у реалізації першого в Україні сертифікаційного курсу підготовки девелоперів у сфері нерухомості, який покликаний надати учасникам знання та практичні навички з підготовки та аналізу рішень щодо відбору проектів, інвестування, залучення джерел фінансування та управління проектами. Такі курси проводилися в МІБ систематично із жовтня 2008 року (двічі на рік).

 

Подальша реалізація «Міжнародним інститутом бізнесу», спільно з освітньою платформою «CP School», першої та наразі єдиної в Україні, комплексної програми підготовки девелоперів нерухомості допоможе як роботодавцям, так і професійним девелоперам визначити та систематизувати професійні стандарти українського ринку девелопменту нерухомості, окреслити підходи, процедури, межі адаптації міжнародних стандартів до наших реалій, відпрацювати національну термінологію учасників ринку.

 

Для успіху девелоперського проекту необхідно чудово орієнтуватися в питаннях архітектури, фахово розбиратися в особливостях будівництва, законодавства, в отриманні вихідної та дозвільної документації, державному фінансуванні, а також  оволодіти стандартними для професіоналів галузі нерухомості   навичками в  сфері  фінансування, маркетингу та управління нерухомістю і багатьма іншими. Саме таку надважливі знання та унікальні вміння почали отримувати слухачі першого модулю Сертифікаційного курсу (виїзні сесії 1 модулю проводилися в Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil).

 

Адміністрація бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» та «Commercial Property School» бажають слухачам першої генерації Сертифікаційного курсу успіхів у навчанні!

photo2

photo3

photo1