Версия для печати
15.06.19

Завершилось навчання по унікальній програмі для девелоперів нерухомості.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Завершилось навчання по унікальній програмі для девелоперів нерухомості.

15 червня 2019 року відбувся перший випуск слухачів єдиної в Україні комплексної програми з підготовки фахівців у галузі девелопменту нерухомості.

Вітаємо з успішним закінченням Сертифікаційного курсу «Девелопмент нерухомості» випускників першої генерації спільного проекту бізнес-школи  «Міжнародний інститут бізнесу» та СР School.

Професійному та особистісному зростанню слухачів курсу сприяли тематичні лекції та дискусії, майстер-класи, ворк-шопи, індивідуальні завдання, проперті-тури на об’єкти нерухомості та поради досвідчених практиків.

Засвоєння передбачених програмою знань учасники навчання доводили під час захисту власних девелоперських проектів торгівельно-розважальних центрів, житлових комплексів,  нерухомості для beauty індустрії, ревіталізації замку з його пристосуванням під рекреаційно-оздоровчий комплекс.

Усі слухачі гідно захистили свої проекти, за що й отримали високі бали та сертифікати про закінчення єдиної в Україні комплексної програми для підготовки фахівців у галузі девелопменту нерухомості.

Надаючи зворотній зв'язок організаторам Сертифікаційного курсу «Девелопмент нерухомості», випускники відзначили, що:

  • «Курс був дуже структурованим та лаконічним. Усі викладачі – це професіонали-практики, відкриті до спілкування».
  • «Курс перевершив усі очікування».
  • «Не було "води" та зайвих тем».
  • «Дуже сподобалися навчальні проперті-тури на об’єкти нерухомості».
  • Усі викладачі –практики, а це надихає».
  • «Приємно навчатися там, де дають знання».
  • «Сервіс та організація курсу відмінні».

 d1

Не може не радувати, що деякі слухачі на прохання оцінити за 5-бальною шкалою ступінь задоволення очікувань від курсу, ставили навіть 6 балів!

Шановні випускники! Як стверджував англійський письменник Джон Рескін: «Для того, щоб люди знаходили щастя в своїй роботі, необхідно три умови: робота повинна бути їм під силу, вона не повинна бути виснажливою і її обов'язково повинен супроводжувати успіх». Тож, успіхів Вам у подальшому впровадженні девелоперських проектів. Не бійтесь ставити високі цілі! Застосовуйте отримані на курсі  знання, використовуйте свій потенціал та працюйте на результат. І пам’ятайте, життя любить наполегливих!

d10

d9

d8

d7

d6

d5

d4

d3

d2