Версия для печати
12.11.19

Презентація програми MBA in Public Sector.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програми MBA in Public Sector.

Запрошуємо на презентацію першої в Україні програми МВА для фахівців некомерційного та державного сектору. Тож, якщо ви бажаєте розвивати управлінську кар’єру, навчальна програма MBA in Public Sector в бізнес-школі «МІБ» допоможе вам в цьому. Дана програма має схвалення міжнародної асоціації IASIA (International Association of Schools and Institutes of Administration).

12 листопада у вас буде можливість дізнатися про курси програми та викладачів-практиків, які з власного досвіду та кейсів навчатимуть вас не лише теорії, але і як отримані знання застосовувати на практиці.

Дата: 12 листопада 2019 (вівторок), 19:00

Локація: Київ, Kwins hall , вул. Антоновича, 40, 3 пов., зала "Loft"

 

zareg uk

Регламент:

18:30 - 19:00 – Реєстрація учасників, вітальна кава.

19:00 - 19:10 – Портфель програм МВА в МІБ. Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

19:10 - 19:30 – Програма MBA in Public Sector – новий освітній продукт МІБ. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

19:30 - 19:45 – Відповіді на питання, неформальне спілкування.

19:45 – 20:45 – «Бюрократія VS зміни. Хто кого?» Юрій Бугай – CEO та співзасновник StudyDive та викладач на програмі MBA in Public Sector в МІБ.

20:45 - 21:00 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програму.

 

«Бюрократія VS зміни. Хто кого?»

 “Це не за процедурою. Ми так завжди робили. Це не на часі”, - чуємо від представників держави, коли пропонуємо інновації. Якраз про це і поговоримо. Ключове: як можливо втілювати швидко, коли все працює повільно? 

В рамках зустрічі Юрій Бугай розповість про:

  • Бюрократію та процедури: що з ними відбувається у 21 столітті
  • Чому втілювати зміни так складно? 
  • Що можна використати з успіхів та провалів ProZorro та eHealth  

Інформація про спікерів:

kovalenkoТетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

alevt

Алевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

BugaiЮрій Бугай – викладач на програмі MBA in Public Sector в МІБ, CEO та співзасновник StudyDive. Один із координаторів реформи публічних закупівель Prozorro у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Раніше – керівник проектного офісу eHealth, який відповідав за розробку та пілотування електронної системи охорони здоров’я для підтримки реформи на первинній ланці та програми “Доступні ліки”. До цього -  eProcurement Team Lead в проекті USAID Transparency and Accountability in Public Administration and Services (TAPAS). Працював в компанії METRO AG (Дюссельдорф, Німеччина).

 

 

Контактна особа: 0445850033, 0675248949 Тетяна Коваленко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk