Версия для печати
09.11.19

Презентація програм МВА в МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА в МІБ

Здобуваючи ступінь МВА, ви отримуєте більше, ніж престижний диплом. Це інший погляд на власний бізнес чи кар’єру, відкриття в собі нового Я, розширення кола однодумців та друзів.  

Саме тому до вибору бізнес-школи та програми навчання слід поставитись дуже ретельно та зважити всі «за» і «проти». Презентація програм МВА - захід, який допоможе вам у цьому виборі та дасть відповіді на питання:

  • які критерії вибору МВА програми;
  • як відбувається процес навчання;
  • яку цінність дає МВА-освіта.

Окрім того, у заході візьме участь слухач другого курсу програми Executive MBA в МІБ, який поділиться власними враженнями та результатами навчання.

Дата: 9 листопада 2019 (субота), 11:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Учасники: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.

zareg uk

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА, MBA in Public Sector. Тетяна Коваленко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:50 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:50 - 12:30 – Блок операційних дисциплін на програмах МВА. Людмила Батенко - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:30 – 13:00 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

13:00 - 13:40 – Курси soft skills на програмах МВА. Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ.

13:40 - 14:20 – Як МВА змінює особистість і кар`єру. Олексій Шаламай – слухач програми Executive MBA в МІБ.

14.20 - 14:40 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

kovalenkoТетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

 

 

alevtАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, викладач на програмах МВА в МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

batenkoЛюдмила Батенко - PhD, викладач на програмах МВА в МІБ, професор, сертифікований менеджер по управлінню якістю Німецької і Європейської асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA, практикуючий експерт в області управління виробництвом і управління проектами з досвідом роботи більше 30 років. Людмила реалізувала і провела корпоративні програми і консалтингові проекти в Україні, Росії, Білорусії, Німеччині (зокрема, для компаній "Запорізький трансформаторний завод", "Полтавський ГЗК", " Interpipe", "Нова пошта", "Електролюкс", "Comfy", "Єва", "АТБ", "Екомаркет", "Фармак", "Оболонь", "Леоні", "Ядзакі", "Jokey Plastic" та ін.). Має диплом Європейського фонду розвитку менеджменту. Автор численних публікацій по операційному і проектному менеджменту, в т.ч. підручників "Управління проектами", "Операційний менеджмент".  

 

 

 

rizkovaОлена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, партнер компанії Frankl sense management, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С). Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворення корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньо-корпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди.

salamayОлексій Шаламай - генеральний директор ТОВ "Компанія "Агротрейдхім". Сфера діяльності компанії - ветеринарне та зоотехнічне забезпечення. Мета: підвищення економічної ефективності ведення бізнесу і здоров'я нації та надання екологічних комплексних рішень для аграрного ринку України. Експерт в області інноваційних підходів в технологіях вирощування тварин, ведення агробізнесу, ветеринарії, фармацевтики, екологічного вкладу в довкілля. Слухач другого курсу програми Executive MBA в МІБ.

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактна особа: 044 585 00 33, 067 679 57 95 Тетяна Коваленко

zareg uk

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.