Версия для печати
27.11.19

Майстерня рішень з Оксаною Марусич на тему «Емоційний сервіс як тренд 2020»

Главная/Новости и анонсы МИБ/Майстерня рішень з Оксаною Марусич на тему «Емоційний сервіс як тренд 2020»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Дата: 27 листопада 2019 (середа)

Початок: 19:00

Місце: м. Київ, вул. Верхній Вал, 2А, Grape Hub, (2 поверх)

Учасники: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів, представники малого та середнього бізнесу, а також фахівці, що займаються в компанії питаннями сервісу.

 

Лояльні клієнти – мрія будь-якої компанії! Лояльний клієнт залишається з вами надовго. Багато компаній можуть запропонувати клієнту практично однакові товари зі схожою ціною. Чим же можна відрізнятися? Є ряд способів, щоб створити особливе відношення та уважний сервіс з турботою про якість послуги, що надається, щоб клієнт почував себе значимим. Високоякісний сервіс – це не лише дотримання корпоративних стандартів. Дуже важливо встановити з клієнтом емоційний зв'язок. Як це зробити? Ми поговоримо про це на нашій Майстерні рішень!

Основні питання:

  • Зміни в мисленні та реакціях сучасного покоління.
  • Формування стилю обслуговування і сервісної поведінки.
  • Тренди сучасного сервісу і очікування клієнтів.
  • Управління враженням клієнта.
  • Цінності і моделі поведінки 4-х поколінь.
  • Мотивація і реакція. Переваги і задачі.

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - Тренди сучасного сервісу, Оксана Марусич

20:30 - 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

Часто власники і топ-менеджмент вважають, що питання сервісу – це завдання лінійних керівників і співробітників. Але це помилка, оскільки знаходячись поза таким важливим процесом, як сервіс, не розуміючи його суті і специфіки, неможливо бути ефективним управлінцем, а іноді і уникнути фінансових втрат. Саме тому на програмі Executive MBA в МІБ ввели курс Оксани Марусич - Customer Experience.

 

marusich1Спікер: Оксана Марусич сертифікований бізнес-тренер, сертифікований коуч (ICF), експерт з сервісу, викладач на програмі МВА в МІБ. Має 26 років досвіду роботи у сфері продажів та 7 років у сфері розробки і впровадження стандартів. Провела понад 1500 тренінгів для «КИЇВСТАР», «Одеський аеропорт», Автосалон «Volkswagen» (м. Кривий Ріг), «WINNER FORD», «CORAL Travel» «СOMFY», «МЕТІНВЕСТ», «АРТЕРІУМ», «Біонорика», «AVIS», «MARY KAY», «JTI», «ФОРА», «АНА КОСМО», «UNIQA», «ТАСС», «ОРАНТА», «МТС», «UMG» та ін.

 

 

Вартість участі: 200 грн, в день заходу – 300 грн.

paynow

bron

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949