Версия для печати
09.11.19

Слухачі MBA дізнались від Вадима Горенко про теорію та практику краш-тесту бізнес-моделі компанії.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Слухачі MBA дізнались від Вадима Горенко про теорію та практику краш-тесту бізнес-моделі компанії.

В суботу, 09 листопада 2019 року, в рамках курсу "Економіка підприємства" (викладач Валентина Лаврененко) для слухачів першого курсу програми Ukrainian MBA відбувся майстер-клас “Теорія і практика проведення краш-тесту бізнес-моделі компанії”, який провів Вадим Горенко.

Вадим Горенко – стартап-консультант, бізнес-тренер і ментор, що спеціалізується на розвитку підприємницьких і менеджерських навичок у засновників стартапів і підприємців малого та середнього бізнесу. Експерт із застосування технології Business Model Canvas і Lean Startup у визначенні стратегії розвитку нових та діючих бізнесів і компаній, Вадим проводив консультації для стартапів в бізнес-інкубаторі Happy Farm, BIONIC University, Донецькому обласному бізнес-інкубаторі, Полтавському молодіжному бізнес клубі, програмою Business Factory (UNIT Factory), а також приймав участь у проведенні акселераційної програми і менторської підтримки в логістичному акселераторі Logi: Um та медичному інкубаторі MedStartUp. Також запрошений спікер є CEO & Founder інкубаційної програми StartUpStart, Co-founder digital-агентства Gor.Digital та бізнес-коучем програм Rising Stars, Elevator (компанії Google) та Google Partners Agency Acceleration Program.

264414676 11109

Загальний стаж роботи в бізнесі у Вадима понад 25 років, з них - понад 15 років на посадах керівника або заступника керівника страхових і консалтингових компаній. За цей час він організував і керував трьома страховими компаніями, двома іноземними представництвами та однієї консалтинговою компанією.

Досвід в проведенні стратегічних сесій, тренінгів з менеджменту, технологіям продажів, управління проектами, для співробітників компаній: Google Ukraine, АрселорМіттал Кривий Ріг, MTI, Jonson & Jonson, JTI, Інтерпайп НТЗ, Укрросметал, Агро-Союз, Дружба-Нова, Київстар, Мегатрейд, Промінвестбанк, Банк Національний Кредит, Сумській Порцеляновий Завод, ЛГЗ "Горобина", компаній мережі Світова Карта, понад 30 українських страхових компаній і понад 70 digital-агентств.

 

Під час майстер-класу для слухачів МВА Вадим Горенко обрав реальну компанію, в якій працює одна із слухачок, та з її допомогою разом з іншими слухачами зробили аналіз діючої бізнес-моделі приватної лікарні.

Серед питань, які були задні та проаналізовані, було таке: чи є діюча бізнес-модель унікальною або всі компанії галузі працюють за аналогічною бізнес-моделлю?

Потім аудиторія разом з Вадимом виявляла найменш і найбільш ефективні (прибуткові, масштабовані ін.) елементи бізнес-моделі, висвітлені проблеми та виявлені ціннісні пропозиції серед послуг, які надає лікарня.

Слухачами було запропоновано багато цікавих пропозицій та ідей для створення переліку критеріїв, які визначать працюючу ефективну бізнес-модель приватної лікарні. А наостанок описали та розглянули можливість створення нової, бажаної інноваційної бізнес-моделі на прикладі розглянутої компанії.

IMG-795

IMG-cd56e19f4f457834b4101be77fff5ad1-V