Версия для печати
05.12.19

Залученість співробітників: як і для чого її вимірювати – Вікторія Спориш слухачам MBA.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Залученість співробітників: як і для чого її вимірювати – Вікторія Спориш слухачам MBA.

«Скільки коштує ваше добре ім’я?» – напевно кожен власник або топ-менеджер задавав собі це питання. А от якою була відповідь? Хто і як може взагалі дати відповідь на це питання? І головне, кому і для чого вона потрібна? Про складнощі пошуку відповіді на це питання, а також про способи її отримання говорили слухачі програми Executive МВА з Вікторією Спориш – консультантом, тренером Jansen Capital Management, сертифікованим тренером Системи Томаса (Англія) з інструментів Профільного аналізу особистості та Емоційного інтелекту.

У рамках курсу «Організаційна поведінка» спікер презентувала слухачам Міжнародного інституту бізнесу eNPS метрику оцінки лояльності співробітників та пояснила особливості застосування її у великих та малих бізнесах. Слухачі групи 18-ї генерації програми спільно зі спікером з’ясували, що лояльність – це завжди ризик і, як правило ризик своєю репутацією, а отже – лояльний співробітник завжди ризикує, що його лояльність до компанії обернеться розчаруванням для нього особисто чи його оточення.

sporish1

Вікторія показала, що оцінка лояльності співробітників є надзвичайно ефективним та дієвим інструментом управлінця. Зокрема коректне проведення такого внутрішнього аудиту та професійний аналіз його результатів можуть дати відповіді на питання, які найбільше цікавлять сучасного управлінця:

  • Чи вмотивовані співробітники?
  • Як співробітники оцінюють роботу у компанії?
  • Що мотивує співробітників щодня обирати роботу у компанії?
  • За яких умов співробітники готові залишити роботу у вашій компанії?
  • Що демотивує і гальмує співробітників?

Разом з тим, під час виступу спікера слухачі нашої бізнес-школи дізналися і про можливі ризики, які криються за некоректним використанням метрики eNPS або хибному тлумаченні її результатів. А також дізналися, що сьогодні 85% співробітників обирають компанію з хорошою репутацією, залишаючи питання про рівень оплати праці на другому місці.

МІБ вдячний Вікторії Спориш за виступ перед нашими слухачами. Сподіваємося, що знання отримані під час заняття, допоможуть кожному слухачеві додати інвестицій у своє добре ім’я і збагатити власну компанію!

sporish3

sporish2