Версия для печати
19.02.20

Поради від Еріка Наймана як накопичити мільйон доларів

Главная/Новости и анонсы МИБ/Поради від Еріка Наймана як накопичити мільйон доларів

Здається, вже доброю традицією нашої бізнес-школи стало проведення відкритих лекцій. В середу, 19 лютого 2020 року, гостем бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» став керуючий партнер Capital Times, керівник напрямку Wealth management Ерік Найман.


Запрошений лектор є автором 5 книг з інвестування, трейдингу, математики та психології на глобальних фінансових ринках, в тому числі таких бестселерів, як «Мала енциклопедія трейдера», «Шлях до фінансової свободи» і «Як купувати дешево і продавати дорого».
Перші свої угоди на фінансових ринках, в тому числі з управління активами клієнтів, Ерік провів ще в далекому 1995 році. В період з 2001 по 2010 він створив і керував інвестиційно-банківським підрозділом Укрсоцбанку, де організував випуск облігацій більше, як для 30-ти найбільших українських компаній на суму понад $ 300 млн., а також приватне розміщення 20% акцій концерну «Галнафтогаз» у 2005 р.
Ерік є випускником Новосибірської Державної Академії Економіки і Менеджменту, яку закінчив за спеціальністю «Фінанси і кредит». А у 2007 році здобув науковий ступінь доктора економічних наук у Науково-дослідному інституті при Міністерстві економіки України.
Сьогодні Е. Найман очолює компанію "HUGS'FUND" та є одним із провідних економічних експертів України, що спеціалізується на питаннях макроекономіки, технічного аналізу, фінансового аналізу і бухгалтерського обліку, ринкової психології, фундаментального аналізу, портфельного інвестування, створення нових фінансових продуктів.
Лекцію нашого гостя, що присвячувалась лайфхакам з накопичення 1 мільйону доларів, прийшли послухати слухачі усіх програм MBA.
Ерік Найман поділився власною дієвою стратегію, яка, сподіваємося, допоможе накопичити нашим слухачам таку шалену суму в найкоротші строки.

IMG 1269IMG 1274

IMG 1270