Версия для печати
20.02.20

Важливі подробиці практики експорту від Ігоря Снітівкера

Главная/Новости и анонсы МИБ/Важливі подробиці практики експорту від Ігоря Снітівкера

Тренінг присвячений навчанню принципам побудови експортного бізнесу, управлінським навичкам, а також прикладним інструментам, необхідним для ведення успішного експортного бізнесу, отримали в четвер, 20 лютого 2020 року, слухачі програми General MBA восьмої та дев’ятої генерацій.


Інтерактивне навчання, в процесі якого учасники заходу могли проаналізувати реальні ситуації та приклади з професійної практики, провів Ігор Снітівкер, експерт з міжнародної торгівлі та експортної діяльності.
Ігор також є експертом JICA (Japan International Cooperation Agency), директором і засновником ТОВ "Укр Експорт Сервіс" (експортний консалтинг), директором з стратегічного розвитку «Кайдзен Інститут Україна» (японські методи менеджменту).
І. Снітівкер має значний досвід в експорті, зокрема, його діловий багаж складає така діяльність, як робота з документарними акредитивами, відкриття представництв за кордоном, реєстрація та управління закордонними компаніями, робота з зарубіжними банками, організація експортних продажів, робота з ринками Азії, країн СНД, ЄС та Америки, побудова експортної дистрибуції, участь в зарубіжних виставках, організація експозицій, продаж дистриб'юторам і в продуктові мережі ЄС тощо. Здебільшого він працює з такими експортними групами товарів як металопрокат, сировинні товари, меблі, продукти харчування, сільськогосподарська продукція.
Серед освітніх установ, які закінчив запрошений гість, значаться Дніпропетровський металургійний інститут, Центрально-Європейський Університет (МВА, Угорщина), Дніпропетровська національна металургійна академія (аспірантура, спеціальність - міжнародна економіка), Дніпропетровський університет економіки і права ім. Нобеля (Executive МВА). Здобутком Ігоря також є опанована ним програма навчання японських методів менеджменту в Агентстві міжнародного розвитку Японії (Токіо, Саппоро, Японія).
В процесі проведення заходу особливою увагою були охоплені наступні напрямки сфери експортної діяльності: Стратегія, Маркетинг, Продажі, Фінанси, Контракті відносини, Організаційна структура, Страхування, Логістика, Сертифікація, Сервіс.
Працюючи в малих групах, учасники тренінгу навчилися розробляти стратегію компанії, відпрацювали принципи продажу товарів на експорт та інструментарій просування товарів, засвоїли правильну структуру експортного бізнесу, відпрацювали навички з розрахунку експортних цін та ефективності експортного бізнесу, а також засвоїли знання з міжнародної логістики, сертифікації, міжнародного контрактного права та експортного сервісу.
Всі знання і навички, отримані слухачами на тренінгу Ігоря Снітівкера, можуть бути відразу ж застосовані в бізнесі і дати швидкий позитивний ефект.

IMG 1287IMG 1291

IMG 1294