Версия для печати
11.07.20

Випускна церемонія групи Executive MBA-18 в МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Випускна церемонія групи Executive MBA-18 в МІБ

Традиційні цінності бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» у новому організаційному форматі – так можна описати офіційну церемонію вручення дипломів випускникам програми Executive МВА 18-ї генерації, що відбулася у суботу 11 липня в МІБ.

Провівши захисти дипломних робіт за участі лише членів комісії та дипломників, стало зрозуміло, що вручення дипломів у такому форматі є неможливим, адже наші культура і цінності ґрунтуються на єдності, спільності і відчутті співпричетності один до одного. Тож було прийняте безпрецедентне рішення – провести випускну церемонію на відкритому повітрі, забезпечити фізичну відстань між випускниками, гостями, викладачами та адміністрацією МІБ, однак зберегти атмосферу єдності і співприсутності у цей важливий для слухачів момент.

Команда “Міжнародного інституту бізнесу” гідно впоралася з цим викликом сьогодення. На мальовничій галявині ще красивішими і щасливішими були наші випускники, звуки Гаудеамусу здавалися ще величнішими серед правічних дерев, а добрі слова і настанови виконавчого віце-президента МІБ Юрія Зеленіна, академічного директора МІБ Алевтини Кудінової і шановних викладачів доповнювалися багатоголоссям птаства і це було надзвичайно щиро та красиво.

89 164 356

Яскраві кольори, сонячні посмішки, бурхливе хвилювання і щемливі миті легкого суму – усе це стало винагородою для групи випускників, які пройшли багато випробувань, ризикнули навчатися онлайн та зрештою написали і захистили блискучі магістерські роботи попри усі труднощі і перепони.

335

Під час випускної церемонії за найвищі досягнення у навчання традиційною статуеткою був відзначений Олександр Тарасов.

280

Від моменту вручення дипломів МІБ і назавжди слухачі групи ЕМВА 18 – частина великої і дружньої ІІВ Сommunity і “Міжнародний інститут бізнесу” радіє разом з кожним з вас цій знаковій події. Вітаємо у родині, дорогі випускники!

Vivat Academia!
Vivant professōres!
Vivant membra quaelĭbet!