Версия для печати
26.09.20

Вручення дипломів слухачам восьмої генерації програми General MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/Вручення дипломів слухачам восьмої генерації програми General MBA

Неочікувано швидко сплив час і слухачі, які буквально вчора новачками переступили поріг бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу», у суботу, 26 вересня 2020, отримали дипломи та ступені магістрів бізнес-адміністрування. Цього разу випускниками стали слухачі восьмої генерації програми General MBA.

Дуже креативні і не схожі ні на кого, підготовку до свого випуску слухачі розпочали із створення онлайн-запрошення на свою випускну церемонію, яке стало неймовірним і приємним сюрпризом для усього колективу МІБ. Таке запрошення неможливо було не прийняти, тож на святі було багато гостей, друзів, колег та партнерів (звісно, при цьому МІБ забезпечив усі необхідні заходи безпеки).

Урочистості з нагоди вручення дипломів традиційно відкривав віце-президент МІБ Зеленін Юрій Миколайович. Він попросив слухачів порівняти себе сьогоднішніх із собою на час старту програми та відповісти на питання: чи відбулася трансформація у їх свідомості? чи вдалося МІБ сформувати міцне підґрунтя для якісних змін у їх світоглядних уявленнях про бізнес і не тільки? чи відчуває кожен слухач і як оцінює свій ефект MBA? Юрій Миколайович висловив сподівання, що за період навчання справдилися усі очікування випускників, подякував усім за вибір бізнес-школи і попередив про синергетичний ефект, який ще довго “наздоганятиме” слухачів після завершення навчання.

Photos139

Благополуччя та багатства побажав випускникам ректор МІБ, д.е.н., професор і бізнесмен Савченко О.В. Олександр Володимирович наголосив, що ефект MBA створюється симбіозом багатьох умов: висока якість програми, постійна тісна взаємодія з бізнесом, наявність престижної міжнародної акредитації АМВА та злагоджена робота команди бізнес-школи. А на завершення виступу ректор подарував кожному випускнику пам'ятний подарунок – власну книгу “Антиукраїнець” із своїм автографом.

Photos143

Із закінченням навчання слухачів привітала академічний директор, д.е.н. Кудінова Алевтина Віталіївна, відзначивши, що, на її думку, випускники дуже достойно подолали всі виклики навчання в МІБ і незважаючи ні на що – дійшли до фінішу. Попри полярність думок всередині колективу і вимушене онлайн-навчання, до якого свого часу призвели карантинні обмеження, слухачі восьмої генерації програми General MBA продемонстрували високі результати навчання, успішно провели роботу з підготовки дипломних робіт, які через ґрунтовність і глибину сміливо можна називати справжніми бойовими проектами. Академічний директор побажала випускникам професійного росту, проривних ідей та зростання бізнесу.

Photos148

Вітальне слово на церемонії також отримали і викладачі. Серед них керуючий партнер консалтингової компанії «Business Solutions PRO» Олена Владика, партнер компанії Frankl sense management, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Рижкова Олена, професор фінансів МІБ, директор Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ Сорокін Михайло, професор фінансів МІБ, експерт Громадської колегії Ради Національного банку України та громадський експерт Центру підтримки реформ в Україні Майорова Тетяна.

Photos153 Photos162  Photos170

Викладачі відзначили надзвичайно відповідальний підхід слухачів до навчання, побажали плідних результатів, натхнення, нових кар'єрних успіхів, економічної стабільності і процвітання бізнесу!

Перед випускниками виступила координатор програм General MBA Логущенко Інна. Вона зауважила, що запам'ятає слухачів восьмої генерації як неперевершених переговорників, як керівників, що вміють приймати сміливі та непопулярні рішення, як дуже дружній і позитивний колектив та особистостей, що на своєму прикладі довели: «домагатися більшого – можливо, якщо триматися позитивного настрою і конструктиву у будь-яких питаннях!» Інна побажала випускникам успішного керівництва і реалізації суперсил, які зрощені ними наполегливою працею в МІБ!

Photos178

Photos193

 

Особливим гостем заходу стала засновниця консалтингової агенції “Good for Sales Consult” Лобузова Юлія. Колишня слухачка восьмої групи прибула на свято спеціально для того, щоб розділити радощі нових звершень зі своїми вчорашніми одногрупниками. Наразі Юлія знаходиться у вимушеній академічній відпустці, однак, щиро привітавши колег з випуском, пообіцяла дуже скоро повернутися до навчання.

 

 

 

За усталеною традицією МІБ слухача випускної групи, що досяг найвищої позиції у рейтингу результатів навчання, нагородили пам’ятною іменною статуеткою. Нагороду отримав Денис Кулагин. Серед своїх колег саме цей слухач продемонстрував найбільший рівень допитливості, організованості, націленості на результат, наполегливості і перманентного бачення своєї мети.

Photos272   Photos217  

Магнетичної привабливості урочистостям додало звернення випускників до МІБ. У своїх теплих промовах слухачі дарували слова вдячності, відзначали високий професійний рівень колективу бізнес-школи, обіцяли назавжди залишатися разом – міцною дружною ком'юніті. Випускники також наголошували, що максимально сконцентруватися на вивченні нових та переоцінці існуючих навичок, їм допомагали грамотно структурований виклад матеріалу та практично індивідуальний підхід до кожного слухача. Для багатьох МІБ став не лише майданчиком, що видає знання для якісного планування розвитку бізнесу, а й тією рушійною хвилею, що несе до стрімкого зростання та сприятливих бізнес-течій!

Photos308

Випускна церемонія добігла кінця у теплій душевній атмосфері, в той час як дзвони бокалів під час святкового фуршету напророкували початок нового і не менш цікавого етапу життя. Нехай у ньому буде місце для теплих спогадів про навчання у МІБ, нових вершин управлінської майстерності і безмежних можливостей.

Photos391    Photos385