Версия для печати
12.05.21

Експрес - знайомство із Зориною Токарєвою. Неординарний викладач для неординарного курсу на програмі Ukrainian МВА

Главная/Новости и анонсы МИБ/Експрес - знайомство із Зориною Токарєвою. Неординарний викладач для неординарного курсу на програмі Ukrainian МВА

Як говорив Філіп Честерфілд: «Куди б ми не йшли, репутація наша - не важливо, хороша чи, погана - нас обов'язково випередить».


Саме тому поспішаємо познайомити вас з харизматичним спікером і викладачем курсу "Репутаційний менеджмент" Зориною Токарєвою

  • керівником громадської організації «Мистецький простір»
  • кандидатом філософських наук
  • керівником навчальних програм в бізнес-школі “Міжнародний інститут бізнесу”

1080x1080

- Зорино, в чому цінність вашого курсу на програмі Ukrainian MBA?


Курс «Репутаційний менеджмент» відносно недавно потрапив у перелік курсів, що викладаються в рамках бізнес-освіти.
Його основною задачею є привернення уваги сучасних управлінців до важливості та значущості репутаційного капіталу компанії. Сучасні світові тенденції ведення бізнесу вимагають від компаній врахування інтересів усіх зацікавлених сторін та свідомого і відповідального ставлення наслідків власної діяльності для соціуму і природи. А отже компанія яка прагне бути успішною, має з особливою увагою ставитися до власної професійної репутації, захищати та підтримувати її, що буває не завжди просто.
Цінність курсу, як на мене, полягає у формуванні системного погляду на управління репутацією, розкритті ключових особливостей формування і захисту репутації в умовах диджиталізації, формуванні уявлення про репутаційні ризики та особливості роботи з ними. Саме «Репутаційний менеджмент» дозволяє молодим управлінцям поглянути на власну компанію крізь призму наявного репутаційного капіталу, оцінити репутаційні ризики та виявити репутаційні переваги, які дозволять збільшити ринкову вартість бізнесу і зміцнити його позиції на ринку.


- Що вас мотивує викладати в бізнес-школі?


Викладання в Міжнародному інституті бізнесу – це можливість взаємодії з молодими та успішними людьми, для яких управлінські компетентності не просто набір слів, а важлива складова щоденної професійної діяльності. Щоразу заходячи до аудиторії я, як викладач, отримую унікальну нагоду не лише поділитися власними знаннями та досвідом, але й почути найактуальніший запит сучасного українського бізнесу, озвучений його активними учасниками.
Взаємодія зі слухачами МІБ – це унікальна нагода поділитися теоретичними та практичними напрацюваннями у сфері управління репутацією з керівниками та власниками бізнесу, для яких ці знання одразу можуть стати частиною практичної діяльності. Викладання в Міжнародному інституті бізнесу – це нагода знаходитися у потрібному місці у потрібний час і бути корисним тим, хто готовий вчитися і не боїться змінювати власні погляди на здавалося б усталені речі.

- Який ваш найцікавіший проект?

Складно оцінити, який з професійних проєкт був найцікавішим, оскільки я намагаюся не працювати з нецікавими для мене. Кожен проєкт, реалізований у науковому, соціальному чи бізнес-середовищі був найцікавішим, найважливішим і найціннішим на момент свого втілення. Наразі моїм «най-най» проєктом є викладання у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу», адже це професійний виклик, що постійно тримає в тонусі та мобілізує мене і як викладача, і як дослідника.