Версия для печати
20.07.21

Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Главная/Новости и анонсы МИБ/Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

The Chartered Institute of Marketing (СIM)- представник вікових традицій, що навчає сьогодні найінноваційнішим маркетинговим інструментам. Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) вже понад 28 років ексклюзивно представляє СІМ Україні. І завдяки плідній праці тьюторів програми та слухачів, саме українські випускники СІМ отримують найвищі результати випускних робіт серед слухачів всього світу.

Диплом СІМ це:

  • справжній британський диплом з маркетингу, який можливо отримати не виїжджаючи з України;
  • значна перевага, щоб отримати роботу або зрости по професійних сходах у великій міжнародній чи українській компанії;
  • можливість долучитися до світової спільноти СІМ Alumni й мати можливість обмінюватись досвідом з іноземними колегами.

Як отримати диплом СІМ в Україні, ви дізнаєтесь на Презентації програми Diploma in Professional Marketing. Окрім того, ми розкажемо вам про:

  • особливості вступу, навчання на програмі та написання випускних робіт;
  • модуль «Marketing & Digital Strategy», тьютором якого є Ярослав Гуменюк (директор за маркетингу порталу rabota.ua).

Дата: 20 липня 2021 (вівторок), 19:00, Zoom Video Communications.


Додати в Google Календар:

Учасники зустрічі:директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, бренд-менеджери, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.


Мова зустрічі: англійська, українська.

zareg uk


Регламент:

19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: умови вступу, Тетяна Коваленко;

19:15 - 19:30 - Особливості навчання та здачі випускних робіт, Світлана Біленко;

19:30 – 20:10 - Презентація модулю ««Marketing & Digital Strategy», Ярослав Гуменюк;

20:10 - 20:30 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Марина Борисова.

 

Інформація про спікерів:

3333 (1)

 

Тетяна Коваленко - менеджерка по роботі з клієнтами МІБ, експертка з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

(2)

 

Світлана Біленко – керівник відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

(1)

 

Ярослав Гуменюк - заступник генерального директора по маркетингу порталу robota.ua. Викладач модулю «Marketing & Digital Strategy» (CIM, UK) та курсу Customer Experience на програмі Executive MBA в МІБ. Більше 20 років досвіду в маркетингу та стратегії. Більше 200 оригінальних рекламних роликів, шо були створені при його участі.

Більше 30 брендів, до розвитку яких долучався. Ярослав займався виведенням на ринок ТМ «Біленька» та «Білайн», репозиціонуванням брендів «Воля», «Наше Радіо», «ПУМБ», «Київстар». Створював маркетингову функцію і команди в компаніях «Наше Радіо», «Ласуня», «ПУМБ», «ВОЛЯ», «Ельдорадо» і «Kiwi». Один з перших впроваджував клієнтський досвід і сервіс дизайн компаніях «ВОЛЯ», «Київстар», «ПУМБ» та «Ельдорадо». Запускав перший Ecom в Телеком (ВОЛЯ), «ПУМБ» та «Ельдорадо».

Особливі досягнення: Краща маркетингова команда 2018 (EFFIE), 4 EFFIE Awards.

 

1 (1)

Марина Борисова - директорка з маркетингу групи компаній "Мегатекс," яка об'єднує в собі декілька компаній, що працюють у сфері виробництва, дистрибуції та розвитку власної роздрібної мережі з продажу та обслуговування автомобільних акумуляторних батарей. Має 15ти річний досвід роботи у сфері маркетингу та глибоку експертизу в ніші автобізнесу. Має позитивний досвід в запуску маркетингу з нуля в B2B та B2C, формуванні маркетингових команд, запуску нових продуктів, брендів та напрямків як в Україні, так і за її межами. Піонерка з розвитку клієнт орієнтованого підходу та впровадженні сервісного напрямку в традиційних українських компаніях, зокрема, в автомобільній галузі. Має досвід започаткування та імплементації стратегічних векторів в компаніях. Випускниця The Chartered Institute of Marketing (СIM) в МІБ-2019.

Контактна особа: 0676795795 Тетяна Коваленко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk
Презентація проводиться в рамках набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). До 30.07.21 діє знижка 6 000 грн. Старт 4 вересня 2021.