Версія для друку
2004-10-12

МІБ провів семінар з менеджменту для керівників Нікопольської трубної компанії.

Головна/Новини МІБ/МІБ провів семінар з менеджменту для керівників Нікопольської трубної компанії.

 

9-10 жовтня Міжнародний інститут бізнесу реалізував навчальну програму „Загальний менеджмент" для менеджерів Нікопольської трубної компанії. Корпоративний семінар за участю професора Панченка Є.Г. мав на меті підготовку учасників з питань загального управління підрозділом, надання інструментів для вирішення актуальних щоденних питань, обговорення проблем, які мають місце в системі менеджменту компанії.

 

„Програма МІБ мала суто прикладний характер", - відмітили після семінару його учасники (керівники середньої ланки), наголосивши в тому числі на високому професійному рівні підготовки викладача.

Заняття проходили в інтерактивній формі – слухачі працювали в групах, відповідали на питання тестів, обговорювали кейси, а найголовніше – слухали та отримували цінну інформацію, поради з менеджменту для ефективного управління підприємством. Після завершення програми працівники компанії висунули пропозицію продовжити процес навчання за цією тематикою за участю професора Панченка і в 2005 році.

Навчальні програми з загального менеджменту є одними з найбільш популярних серед всіх корпоративних програм МІБ. За останній час подібні семінари було проведено для таких компаній, як YORK International, ВАТ „Укрпошта", ВАТ „Авдеевский коксохимический завод", „РАЙЗ"та ін. Стійкий попит на цей продукт обумовлений постійною актуальністю питань, пов’язаних з системою менеджменту в компаніях для керівників та менеджерів різних рівнів, що відповідають за різні сфери управління компанією.