Версія для друку
2004-09-27

Завершується дослідження "Місце PR у комплексі маркетингу"

Головна/Новини МІБ/Завершується дослідження "Місце PR у комплексі маркетингу"

 

 

Російське видання „Советник" та Портал Sovetnik.ru завершують дослідження „Місце PR у комплексі маркетингу", ідея якого належить партнеру росіян – британському тижневику PRWeek.

В Україні цей міжнародний проект реалізує Міжнародний інститут бізнесу. Дослідження триватиме до кінця вересня. Після отримання останніх анкет серед його учасників буде проведено розіграш права на безкоштовне відвідування одного з семінарів МІБ з маркетингу.Умови акції будуть розміщені на нашому сайті найближчим часом.

 

Головне завдання цього опитування – з’ясувати, як керівники компаній оцінюють сьогодні потенціал public relations, яке місце відводиться йому серед інших інструментів інтегрованих маркетингових комунікацій, яким чином це впливає на бюджети PR-відділів. До участі у дослідженні запрошуються співробітники PR-агентств, а також маркетингових та PR-департаментів компаній.

Уся інформація, якою ви погодитесь поділитися з нами, залишиться конфендеційною та буде опублікована тільки у вигляді кінцевих результатів дослідження. Заповнені анкети, надсилати по електронній пошті Євгену Білоусову , Evgeniy.Belousov@iib.com.ua

Після завершення дослідження, його результати будуть опубліковані на Порталі Sovetnik.ru та МІБ, виданні "Советник" та "Новий Маркетинг".

Питання, щодо цього дослідження в Україні, ви можете залишити на форумі порталу.