Версія для друку
2004-10-11

Міжнародний інститут бізнесу (Київ) та Університет Нью-Брансвіка (Канада) започатковують першу в Україні Міжнародну Програму МВА

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу (Київ) та Університет Нью-Брансвіка (Канада) започатковують першу в Україні Міжнародну Програму МВА

 

 

6 жовтня в Посольстві Канади керівники Міжнародного інституту бізнесу та Університету Нью-Брансвіка - УНБ (Канада) поставили свої підписи під договором про започаткування нової спільної програми International MBA в Україні.

Урочиста церемонія з цього приводу зібрала в конференц-залі Посольства не тільки представників двох партнерів, а й також бізнесменів, журналістів, дипломатичних осіб та інших освітян.

 

Виступи в.о. декана канадського університету Віктора Асканаса та декана УНБ Деніела Коулмена дали присутнім розуміння того, що являють собою бізнес-школа та програма МВА Нью-Брансвіка. За словами пана Асканаса, „підписання договору є тільки першим кроком на нелегкому шляху, який повинні пройти МІБ та УНБ, до першого випуску програми IMBA". Зі свого боку Президент МІБ Михайло Крікунов та Віце-президент Олександр Мертенс зазначили, що Міжнародний інститут бізнесу має достатні компетенції та ресурси для реалізації цього спільного проекту. „Це велика честь для нас на рівних співробітничати з одним із авторитетніших університетів Канади", - підкреслив пан Мертенс.

Вельмишановний Посол Канади Ендрю Робінсон та інші виступаючі зазначили, що на цьому етапі розвитку бізнес-освіти України поява такої міжнародної програми МВА є безперечним досягненням двох бізнес-шкіл і міждержавних стосунків України та Канади в цілому.

Офіціальна частина заходу завершилася підписанням договору обома сторонами. Отже згідно з домовленостями з 2005 року в Києві почнеться навчання у першої групи студентів IMBA. Ми впевнені, дехто з тих, хто був присутній в цей день на церемонії, увійде в це коло "піонерів".

Найближча презентація програми відбудеться 16 жовтня. Реєстрація - за тел. (044) 4563700.