Версія для друку
2018-11-21

Старт програми Executive у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу»

Головна/Новини МІБ/Старт програми Executive у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу»

21 листопада у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» стартувало навчання вісімнадцятої генерації слухачів програми Еxecutive МВА. Цікавість, очікування, інтрига і передчуття чогось нового та несподіваного сповнювали слухачів. І це закономірно, адже знайомство, формування першого враження, порівняння його з власними очікуваннями – це завжди унікальний досвід, який наші слухачі пам’ятають ще довго, навіть після завершення навчання.

 

Вже традиційно, першим нових слухачів привітав виконавчий віце-президент «Міжнародний інститут бізнесу» Юрій Зеленін, а навчальний модуль розпочався зі вступної лекції ректора МІБ Олександра Савченка. Під час свого виступу ректор окреслив основні напрямки, за якими відбуватиметься навчання нової генерації Еxecutive МВА та розставив змістовні акценти, показавши, на скільки щільно пропонована навчальна програма перетинається з практикою, бізнесом і щоденним життям власників та топ-менеджерів підприємств.

 

Вже з перших хвилин лекція Олександра Володимировича викликала жвавий інтерес аудиторії, спонукала до плідних обговорень та глибоких роздумів присутніх. І це передбачувано, адже розмова стосувалася реалій українського і світового бізнесу і викривала їх найслабші місця. Показувала, як аналізувати і прогнозувати економічну ситуацію, спираючись на освітній інструментарій, який дає програма Еxecutive МВА. Після першої зустрічі слухачі мали значно більше питань, ніж перед початком і це чудово, адже попереду у них майже два роки для того, аби знайти відповіді на усі свої запитання.

 

А завершилася офіційна частина знайомством групи Еxecutive MBA-18 з академічним директором бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» Алевтиною Кудіновою, яка побажала новим слухачам спробувати максимально зануритися у процес навчання і акумулювати усі знання і навички, які пропонуватимуть викладачі під час занять. Адже МВА освіта – це пазл, який кожен студент складає для себе самостійно і від того, як ретельно будуть підібрані окремі частинки, залежить якість і повнота завершальної картини.

 

Тож старт відбувся, попереду багато завдань, випробувань і викликів, з якими слухачам Еxecutive МВА належить гідно впоратися.

emba7

emba6

emba5

emba4

emba3

emba2

emba1