Версія для друку
2019-03-23

Презентація програми MBA in Public Sector.

Головна/Новини МІБ/Презентація програми MBA in Public Sector.

У жовтні бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» відкриє двері для перших слухачів програми MBA in Public Sector. Це перша в Україні програма МВА, що схвалена міжнародною асоціацією IASIA (International Association of Institutes of Administration). Аудиторія програми всі, хто хоче навчитися ефективно керувати організаціями некомерційного та державного сектору.

На програмі можуть навчатися фахівці з різних галузей: енергетика, фінансовий сектор, будівництво, охорона здоров’я, сфера послуг та ін.

 

Запрошуємо всіх бажаючих дізнатися більше про новий освітній продукт МІБ, познайомитись з викладачами курсів, що входять до складу програми та отримати консультацію щодо умов вступу.

 

Дата: 23 березня 2019 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

zareg uk

 

Учасники зустрічі: працівники підприємств та організацій публічної форми власності (державної та комунальної), неприбуткових організацій, державних підприємств, муніципальних підприємств, організацій громадського сектору, спілок, об’єднань тощо.

 

 

Регламент:

10:30 – 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 – 11:10 - Портфель програм МВА в МІБ. Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:40 - Програма MBA in Public Sector – новий освітній продукт МІБ. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:40 - 12:10 – Курс «Управління регіональним та місцевим розвитком» на програмі MBA in Public Sector. Галина Васильченко - викладач курсу.

12:10 - 12:40 - Кава-брейк, неформальне спілкування.

12:40 - 13:10 – Курс «Проектний менеджмент» на програмі MBA in Public Sector. Ганна Скитьова – викладач курсу.

13.10 - 13:30 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програму.

 

 

Інформація про спікерів:

kovalenko1Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

 

kudinovaАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., доцент кафедри політичної економії КНЕУ, бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 60 наукових публікацій.

 

 

 

 

vasilchenkoГалина Васильченко – викладач МІБ, тренер; експерт із стратегічного планування; консультант з питань місцевого та регіонального розвитку, економічних реформ, децентралізації та економічного розвитку громад. Понад 20 років є головою правління Громадського Центру «Ділові ініціативи». Керівник ряду проектів місцевого рівня, має досвід консультативної роботи з дрібним бізнесом.

 

 

 

 

 

skotovaГанна Скитьова – викладач на програмах МВА в МІБ, к.е.н., сертифікований менеджер з управління проектами CPM/IPMA, сертифікований бізнес-тренер. Має досвід викладання і консультування в Україні, Білорусі, Грузії. Керівник і учасник проектів Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку, Фонду Ноу-Хау, Асоціації Польсько-Української співпраці, консультант програми ООН з розвитку інфраструктури пост-конфліктних територій Донбасу. Член президії Клубу економістів. Має досвід керівництва проектами співпраці з Адміністрацією Президента України, Школи вищого корпусу державної служби України, Державним комітетом з питань підтримки підприємництва та ін.

 

 

zareg uk

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949 - Тетяна Коваленко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.