Версія для друку
2019-06-22

Презентація програм МВА в МІБ

Головна/Новини МІБ/Презентація програм МВА в МІБ

Народне прислів’я каже: готуй сані влітку, а віз взимку. Тому літо - це не тільки час для відпочинку, але й час на обмірковування рішень щодо навчання восени.

 

Бізнес-освіта - це не просто тренд, це ще й престижний диплом. Це можливість перезавантажити свій бізнес чи побудувати кар’єру, прокачати свої навички чи розвинути нові, знайти партнерів по бізнесу чи друзів по життю.

 

Саме тому ми  запрошуємо вас на Презентацію програм МВА в МІБ! Де кожен з вас отримає свою відповідь на питання – чому я йду здобувати бізнес-освіту. А представники нашої бізнес-школи та випускник програми Executive MBA в МІБ Роман Романчук допоможуть вам прийняти правильне рішення!

 

Дата: 22 червня 2019 (субота), 11:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Учасники зустрічі: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

 

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА, MBA in Public Sector. Тетяна Коваленко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:40 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:40 - 12:10 – Курси soft skills на програмах МВА. Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ.  

12:10 - 12:40 - Як МВА змінює особистість і бізнес. Роман Романчук – випускник програми Executive MBA в МІБ.

12:40 - 13:10 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

13:10 - 13:40 – Блок економічних курсів на програмах МВА. Олександр Мертенс -викладач на програмах МВА в МІБ.

13.40 - 14:10 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

kovalenko1Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

kudАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

rizhkovaОлена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С), партнер компанії Frankl sense management. Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньо-корпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди.

 

romanchukРоман Романчук – Founder and CEO в Panna Pasticceria, екс-генеральний директор мережі ресторанів «СушиЯ» (2009 - 2016), випускник Executive MBA-2010 в МІБ. Роман увійшов до списку успішних топ-менеджерів до 35 років згідно рейтингу спецпроекту "Інвестгазети", а також входить в рейтингу ТОП 100 топ-менеджерів України.

 

 

 

 

 

Mertens 1Олександр Мертенс – професор економіки і фінансів, викладач на програмах MBA в МІБ. Експерт в області корпоративних фінансів, стратегії, корпоративного управління, прямого і венчурного інвестування, управління фінансовими ризиками, макроекономіки. Автор відкритих і корпоративних учбово-консультаційних програм для топ-менеджменту по корпоративним фінансам і корпоративному управлінню, оцінці вартості бізнесу і інвестиційному проектуванню, по злиттю і поглинанню, діяльності фондів спільного інвестування, управлінню інвестиційним портфелем, управлінню ризиками, стратегії, прямому і венчурному інвестуванню.

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактна особа: 044 585 00 33, 067 679 57 95 Тетяна Коваленко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

zareg uk