Версія для друку
2019-11-01

Сніданок з бізнес-школою «МІБ» в Вінниці.

Головна/Новини МІБ/Сніданок з бізнес-школою «МІБ» в Вінниці.

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Ранок 1 листопада пропонуємо вам почати не тільки з філіжанки кави, а і з зустрічі, яка змінить ваш погляд на бізнес-освіту в Україні та дасть відповідь на питання, чи варто йти вчитися на програмі МВА.

Ми розкажемо вам про портфель програм МВА в МІБ, їх наповнення та відмінності. Ви дізнаєтесь, яку цінність дає навчання для бізнесу чи кар’єри з перших вуст від випускника програми МВА. Ви отримаєте вичерпні відповіді на питання щодо процесу навчання, експертності викладацького складу, відмінності МІБ від інших бізнес-шкіл.

 

Дата: 1 листопада 2019 (п’ятниця), 10:00

Локація: Вінниця, готель «Франція», вул. Соборна, буд. 34, 2 поверх, зал «Форум»

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня

 

zareg uk

Регламент:

9:30 - 10:00 - Реєстрація учасників, сніданок.

10:00 - 11:30 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА та MBA in Public Sector в МІБ. Представники адміністрації МІБ.

11:30 - 12:00 - Як МВА змінює особистість та кар’єру. Ольга Скидан - випускниця програми  Executive MBA-2005 в МІБ.

12:00 – 12:30 - Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

ZeleninЮрій Зеленін – виконавчий віце-президент бізнес-школи "Міжнародний інституту бізнесу". Випускник програм для управлінців Professionalization of Institutes у бізнес-школі INSEAD (Франція), Managing a Management Development Institute в Ірландському інституті менеджменту в Дубліні, Chartered Postgraduate Diploma in Marketing у The Chartered Institute of Marketing (Велика Британія), МВА в університеті New Brunswick (Канада). Нагороджений неурядовою Асоціацією Українських Університетів "За розвиток освіти в Україні".

 

 

 

kudinovaАлевтина Кудінова – академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

kovalenkoТетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

skidanОльга Скидан - старший віце-президент Miratech (міжнародна IT компанія з офісами в Україні, Польщі, Іспанії, Словаччині, США; ТОП 100 аутсорсингових компаній світу, штат 700 чоловік). Кандидат технічних наук, випускниця програми Executive MBA-2005 в МІБ. Більше 14 років досвіду на керівних посадах у сфері IT, експерт в області сервісів і розвитку IT компаній.

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА від бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу»!

Контактна особа: 044 585 00 33, 067 679 57 95 Тетяна Коваленко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

zareg uk