Версія для друку
2019-11-13

Майстерня рішень з Анною Ортинською на тему «Оптимізація процесів у компанії: необхідність чи примха»

Головна/Новини МІБ/Майстерня рішень з Анною Ортинською на тему «Оптимізація процесів у компанії: необхідність чи примха»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Партнер: ЦеХаб / Київ

Дата: 13 листопада 2019 (середа)

Початок: 19:00

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29., ЦеХаб (магазин «Цитрус»), 2 пов

Учасники: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів, представники малого та середнього бізнесу.

Одвічна проблема, яку постійно вирішують керівники та власники більшості компаній - ефективність персоналу та бізнесу. В основі проблеми з ефективності зазвичай лежать неправильно побудовані процеси та комунікації, які або спричиняють зайві витрати ресурсів, або пропускають критичні для успіху етапи та розподіл функцій в організації. Під час зустрічі ви дізнаєтесь коли та як правильно будувати та оптимізувати процеси; з чого починати та яких помилок уникати під час зміни процесів в компанії таким чином, щоб максимально підвищити її ефективність та рівень задоволення персоналу.

Основні питання:

  • Огляд основних принципів методології Six Sigma.
  • В яких випадках змінюють процеси у корпораціях. Розгляд кейсів.
  • Як зрозуміти, чи потрібно змінювати процеси у вашій компанії.
  • Базовий фреймворк оптимізації процесів.
  • Типові помилки під час оптимізації.
  • Особисті топ-фейли на шляху заміни процесів.

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - Оптимізація процесів у компанії: необхідність чи примха, Анна Ортинська

20:30 - 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

ornynskaЗапрошений спікер: Анна Ортинська - керівник проектів з оптимізації процесів та управління проектами за міжнародною методологією Six Sigma рівня Black Belt. З 2017 року проектний менеджер з трансформаційних проектів (типу Automization during Regional Merge) для країн Європи, Ближнього Сходу та Африки у компанії 3М (входить до ТОП 50 найінноваційніших компаній світу, ТОП 100 World Global Brands). Досвідчений експерт з управління проектами (володіння сучасними методологіями: Lean Six Sigma, Scrum, Agile), оптимізації процесів, продуктового та стратегічного маркетингу, управління транс-культурними командами та change-менеджменту. Більше 10 років досвіду роботи на провідних посадах з маркетингу та управління проектами. Сертифікований бізнес-коуч Eriksson University – Kyiv, сертифікований бізнес-тренер BDG-Kyiv. Також має сертифікат з Lean Six Sigma Black Belt 3М International.

Партнер заходу: ЦеХАБ - повноцінний інноваційно-освітній простір і загальнодоступна платформа для обміну знаннями та досвідом в галузі сучасних бізнес технологій, з практичним застосуванням у професійній діяльності та повсякденному житті.

Вартість участі: 200 грн, в день заходу – 300 грн.

paynow

bron

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949