Версія для друку
2020-04-22

Он-лайн Презентація програми Diploma in Professional Marketing CIM

Головна/Новини МІБ/Он-лайн Презентація програми Diploma in Professional Marketing CIM

Програма Diploma in Professional Marketing (CIM), яка визнана у всьому світі, відкриває перед вами двері в яскравий світ ефективного маркетингу. Так, він існує!

22 квітня запрошуємо на он-лайн презентацію британської програми навчання СІМ, де викладач та випускник програми розкажуть про сучасні інструменти світового маркетингу, які можна і треба застосовувати у вітчизняних реаліях.
А також, у вас буде можливість дізнатись, як використовувати інструмент Persona у вашій стратегії цифрового маркетингу. Про це розповість акредитований викладач СІМ.

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» МІБ пишається тим, що з 1997 року успішно діє як ексклюзивний акредитований навчальний центр The Chartered Institute of Marketing в Україні.

Дата: 22 квітня 2020 (середа), 18:30

Локація: Он-лайн (Zoom Video Communications)

Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, бренд-менеджери, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Мова зустрічі: англійська, російська.

zareg uk

Регламент:

18:30 - 18:45 - Програма СІМ в Україні: особливості вступу та навчання, Вікторія Алексеєнко;

18:45 - 19:00 - Презентація модулю Marketing & Digital Strategy, Лідія Морозова;

19:00 - 19:30 - Try CIM, Лідія Морозова;

19:30 – 19:45 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Юлія Коваленко;


Try CIM - Дізнайтесь, як використовувати інструмент Persona у вашій стратегії цифрового маркетингу під час міні-лекції.


Інформація про спікерів:
IMG 9878 Raw (1)

Вікторія Алексеєнко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

  

 

 

 

morozova (1)

Лідія Морозова - викладач модулю Marketing & Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing, випускниця The Chartered Institute of Marketing. Лідія ACIM - асоційований член Королівського Інституту маркетингу, Великобританія. Фахівець з маркетингу з досвідом роботи більше 15 років. Як незалежний консультант і директор з маркетингу, Лідія реалізовувала рекламні кампанії з використанням повного спектру маркетингових інструментів, як традиційних так і digital. Лідія має досвід роботи як на українському, так і зарубіжних ринках (Великобританія).

 

 

kovalenko (2)

 

Юлія Коваленко - керівник відділу маркетингу міжнародної компанії Monster Energy (бренди Burn і Monster Energy). Досвід у маркетингу та комунікаціях 13 років. Працювала в таких компаніях, як McDonald's, PepsiCo, Carlsberg, Fozzy group. Випускниця The Chartered Institute of Marketing (СІМ) в МІБ (2014 р).

 

 

 

 

Контактна особа: 067-679-57-83, 044-585-00-33 Вікторія Алексеєнко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

zareg uk