Версія для друку
2020-03-01

Бізнес-візит на завод німецької компанії Kromberg & Schubert.

Головна/Новини МІБ/Бізнес-візит на завод німецької компанії Kromberg & Schubert.

Надзвичайно приємно, коли професійні знайомства сприяють становленню дружніх взаємин.

Саме так сталося у бізнес-школи "Міжнародний інститут бізнесу" з німецькою компанією «Kromberg & Schubert Holding GmbH», яка уже кілька років поспіль гостинно приймає слухачів МІБ на бізнес-візити та радо демонструє своє виробництво і системи, завдяки яким воно неперервно удосконалюється.
Наприкінці лютого 2020 року група слухачів програми Executive MBA-19 у супроводі викладача Людмили Батенко вперше для себе відвідала цей потужний завод та познайомилася з його роботою. У рамках курсу "Операційний менеджмент" слухачі програми MBА отримали унікальну можливість ознайомитися з німецькою системою організації виробничих процесів у супроводі висококваліфікованих спеціалістів компанії «Kromberg & Schubert» і шановного викладача.
«Кромберг енд Шуберт Україна» — підприємство з 100% іноземними інвестиціями. Тут виготовляють електричні бортові кабельні системи для автомобілів світового класу (Mercedes, Volkswagen, BMW, Audі). Історія цієї компанії почалась майже 120 років тому. А зараз підприємства холдингу «Kromberg & Schubert» знаходяться у 35 країнах – від Австрії та Німеччини до Мексики, Аргентини та Китаю. В Україні “Кромберг енд Шуберт” має понад 10-літню історію успіху – з 2006 року діє завод в Луцьку, де нині працює понад 5 тисяч людей, а в 2016 році стартувало підприємство в Житомирі, де вже сьогодні створено понад 2 тисячі робочих місць. Саме на цьому заводі і побували слухачі МІБ.
Незважаючи на поважний вік, компанія «Kromberg & Schubert» дуже сучасна, саме тому слухачам MBA було цікаво та корисно побачити, як принципи європейського менеджменту та підходи ощадливого виробництва втілені на українському заводі.
Ми вдячні приймаючій стороні і сподіваємося на подальшу плідну і ефективну співпрацю!

1

 

2 3

6 7

5