Версія для друку
2020-03-17

Навчання та підвищення кваліфікації фахівців Фонду державного майна з оцінки майна та майнових прав буде проходити в МІБ

Головна/Новини МІБ/Навчання та підвищення кваліфікації фахівців Фонду державного майна з оцінки майна та майнових прав буде проходити в МІБ

17 березня 2020 року Школа національних професійних кваліфікацій ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» уклала договір із Фондом державного майна України на надання освітніх послуг з питань оцінки майна та оціночної діяльності за програмами базової підготовки оцінювачів, підвищення кваліфікації, складання кваліфікаційних іспитів для працівників апарату Фонду державного майна України.


Нам приємно, що вже майже за 25-річну історію оціночної діяльності в Україні (саме стільки виповниться українській оцінці 11 квітня 2020 року), головний державний регулятор у сфері оцінки майна, майнових прав і професійної оціночної діяльності, як і в далекому 1995 році, довіряє нашій освітній установі навчання, підвищення кваліфікації, складання кваліфікаційних іспитів.

ДОВІДКА:
ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ), у 1995 році - «Міжнародний центр приватизації, інвестицій і менеджменту», спільно з Фондом державного майна України та ГО «Всеукраїнське об’єднання «Українське товариство оцінювачів» (УТО), видав перші сертифікати на виконання оціночної діяльності. Ще на початку співпраці інститут було визначено як базовий навчальний заклад Фонду державного майна України. МІБ був практично єдиною установою, яка спільно з ФДМУ та УТО систематично проводила навчання, сприяла формуванню професійних вимог та стандартів, організовувала сертифікацію оцінювачів. У стінах МІБ пройшли навчання на базових курсах підготовки оцінювачів більше ніж 6500 слухачів та підвищили кваліфікацію більше 15 000 оцінювачів.
Сьогодні МІБ – лідер серед навчальних закладів, що здійснюють підготовку та перепідготовку оцінювачів в Україні і є єдиним ВНЗ, який проводить навчання за всіма напрямами та спеціалізаціями, передбаченими національним законодавством в сфері професійної оціночної діяльності.