Версія для друку
2021-02-17

Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Головна/Новини МІБ/Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Отримати справжній британський диплом з маркетингу не виїжджаючи з Києва цілком можливо! Саме таку унікальну нагоду надає програма Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing (СIM), який в Україні ексклюзивно представляє бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу».

Наші випускники та компанії, які вони представляють, є не тільки показником якості освіти від СІМ, а й прикладами історій успіху та зростання по кар’єрних сходах. Це Тетяна Лукінюк (General Manager в Red Bull), Ірина Качура (віцепрезидент з маркетингу в компанії Carlsberg Україна), Віктор Степаненко (Head of Marketing в Samsung), Вадим Іщенко (Head of marketing в UKLON), Алла Ідобаєва (Head of Sales and Marketing в Canon Ukraine), Оксана Слюсарчук (Marketing Manager в Philips), Анна Гришина (директор з маркетингу лінії магазинів EVA) та багато інших. До речі, з Іриною Біляченко (бренд-менеджер в компанії Carlsberg Україна), що закінчила СІМ нещодавно, ви зможете поспілкуватися під час нашого заходу.


Запрошуємо вас на online Презентацію програми Diploma in Professional Marketing. Ми познайомимо вас з наповненням програми, особливостями навчання та викладачами, а також презентуємо модуль - «Innovation in Marketing», який стартує вже 3 квітня.


Дата: 17 лютого 2021 (середа), 19:00, Zoom Video Communications.


Додати в Google Календар:


Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, бренд-менеджери, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.
Мова зустрічі: англійська, українська.

Інформаційний партнер: Marketer


zareg uk

Регламент:

19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: умови вступу, Тетяна Коваленко;

19:15 - 19:30 - Особливості навчання та здачі випускних робіт, Світлана Біленко;

19:30 – 20:10 - Презентація модулю «Innovation in Marketing», Наталія Писаренко;

20:10 - 20:30 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Ірина Біліченко.

 

 

Інформація про спікерів:

kovalenko (4)

 

Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

bilenko (2)

 

Світлана Біленко – керівник відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

 

pisarenko (1)

 

Наталія Писаренко – професор МІБ, к.е.н., керуючий партнер групи консалтингових компаній, викладач модулю «Innovation in Marketing» (СІМ). Наталія має більше ніж 20-річний досвід реалізації дослідницьких і консалтингових проектів з реорганізації бізнесу, управління маркетинговою діяльністю, стратегічного маркетингу, бренд-менеджменту, digital-маркетингу. Автор більше 80 публікацій у виданнях України, Росії, Білорусі та 3 книг з питань маркетингу та організації бізнесу.

 

 

bilychenko

 

Ірина Біліченко – бренд-менеджер в компанії Carlsberg. Експерт із розвитку та просування брендів. Має 13 річний досвід роботи в компаніях Nemiroff Vodka Company, Дельта Банк, Noblesse. Випускниця The Chartered Institute of Marketing в МІБ (2018).

 

 

 

Контактна особа: 0676795795 Тетяна

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

zareg uk


Презентація проводиться в рамках набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). Знижка 20 000 грн до 20.02.21. Старт 3 квітня 2021.