Версія для друку
2021-07-12

Знайдіть собі хороших вчителів

Головна/Новини МІБ/Знайдіть собі хороших вчителів

 

«Знайдіть собі хороших вчителів», Стів Джобс, перша порада управлінцю.

Ми як бізнес-школа завжди в пошуку найкращих викладачів для наших слухачів!
Тому, зустрічайте: Ярослав Гуменюк - викладач MBA!

IMG 9570
Неймовірно пишаємося тим, що одна з унікальностей МВА програм бізнес-школи МІБ - це сильний блок маркетингових дисциплін. Це так, завдяки тому, що МІБ ексклюзивно реалізує британську програму маркетингової освіти The Chartered Institute of Marketing. Це робить можливим, щоб сертифіковані тьютори CIM викладали і на програмах MBA!
Кращий маркетинговий досвід, підтверджений британським інститутом маркетингу.

З 9 червня Ярослав Гуменюк - викладач на програмі Executive МВА.

  • Заступник генерального директора по маркетингу порталу rabota.ua. Ex маркетинг директор Eldorado, ПУМБ, Global Chief Marketing & PR Officer в компанії Kivi;
  • Тьютор The Chartered Institute of Marketing в бізнес-школі МІБ;
  • Викладач на програмі Executive MBA в МІБ;
  • Має 18 річний досвід роботи у маркетингу. Займав керівні посади в маркетингових підрозділах в таких компаніях, як «Наше Радіо», «Ласуня», «Олімп»;
  • Брав участь в проекті виводу бренду Beeline на ринок України.


Ярослав, ви активно реалізовуєтесь як викладач маркетингових дисциплін для маркетологів. А що стало вирішальним фактором щодо викладання «The Customer Experience» в групах Executive MBA?

Я давно займаюся практичним впровадженням Клієнтського досвіду в Україні і вважаю, що будь-який бізнес повинен, в першу чергу, будуватися від клієнта, від його потреб і очікувань. Адже, саме клієнт нас наймає, платить нам зарплату, формує дохід і прибуток.

З кожним роком все приємніше бачити, що багато бізнесів усвідомлюють важливість роботи з клієнтом і побудови Клієнтського досвіду. Ми всі прекрасно знаємо, що клієнти готові в середньому платити на 15-30% вищу ціну тим, хто надає кращий досвід. Утримання лояльного клієнта завжди вигідніше, ніж залучення нового.

Лояльний клієнт готовий:

  • купувати більше й частіше;
  • бути адвокатом бренду;
  • разом з вами пробувати нове;
  • і, навіть, прощати помилки (якщо вони пов'язані з інноваціями і бажанням експериментувати).


З іншого боку, все ще існують бізнеси з величезним розривом між очікуваннями клієнтів і послугами, які надаються. Це прекрасна можливість для бізнесу, який відкритий до нових можливостей, до трансформації і фокусуванні зусиль на поліпшенні досвіду клієнтів.

Саме можливість стати бізнесам більш успішними, конкурентними і прибутковими є визначальним фактором у прийнятті рішення.

IMG 9562

У чому цінність / унікальність Вашого курсу «The Customer Experience» для управлінців, які навчаються на МВА?

  • Курс характеризується широким спектром тем. Ми говоримо про метрики, які необхідні бізнесу, для оцінки ефективності роботи з клієнтами і для оцінки внеску управління клієнтським досвідом в розвиток компанії, такі як CSI, NPS та LTV.
  • Детально розкриваємо питання стандартів, роботи зі зворотним зв'язком, скаргами, побудовою системи контролінгу, у вигляді опитувань і методу таємного покупця. Вивчаємо життєвий цикл клієнта, програми лояльності, всі аспекти CRM & CVM, концепції роботи з контакт центром.
  • Можливість на практичних заняттях і на випускній роботі побудувати ефективне управління клієнтським досвідом в своєму бізнесі.
  • Нетворкінг, обмін знаннями, практичним досвідом і живі дискусії, розуміння того, що не дивлячись на те, що у кожного бізнесу є свої унікальні виклики, з іншого боку, є багато спільного, і є можливість і поділитися своїми підходами, і на курсі виробити загальні підходи для поліпшення роботи з клієнтами, зростання лояльної бази і, відповідно, продажів і прибутку.
  • І моя багаторічна практика впровадження управління клієнтським досвідом в провідних бізнесах України.

Поділіться Вашими першими враженнями від ролі викладача МВА?

Активна аудиторія слухачів, яка прагне зрозуміти як можна застосувати на практиці отримані знання, задає практичні прикладні питання, дискутує про необхідність і можливість адаптації теорії в реальні дії.

У студентів високий ступінь начитаності та розуміння глибини питань бізнесу, ринків і бізнес-процесів. Слухачі вивчають сучасні тренди в бізнесі, ефективності управління і побудови організацій і маркетингу.

IMG 9580

Ми бажаємо Ярославу та управлінцям з групи МВА цікавих кейсів!


Друга порада Стіва Джобса управлінцю звучить так: «Зробіть хороший продукт!»

Ми зробили.

І готові про це розповісти за кавою на online - презентації програм МВА 7 вересня.