Версія для друку
2021-11-25

Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Головна/Новини МІБ/Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Бізнес-школа "Міжнародний інститут бізнесу" вже 25 років є ексклюзивним навчальним центром Королівського інституту маркетингу (The Chartered Institute of Marketing - CIM, Великобританія).

МІБ реалізує одну з професійних кваліфікацій СІМ - програму Diploma in Professional Marketing і надає унікальну можливість отримати справжній британський диплом з маркетингу не виїжджаючи з України.

2 квітня 2022 почне навчання нова генерація слухачів, а зараз діють спеціальні умови вступу на програму - знижка 20000 грн до 23.12.21.

Запрошуємо вас на Online Презентацію програми Diploma in Professional Marketing, де ми розкажемо про особливості навчання та переваги диплому СІМ.

Дата: 25 листопада 2021 (четвер), 19:00, Zoom Video Communications.

Календар:

Кого запрошуємо: директорів з маркетингу, керівників відділів маркетингу, бренд-менеджерів, маркетологів, співробітників компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Мова зустрічі: англійська, українська.


zareg uk

 

Регламент:

kovalenko

 

19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: умови вступу.

Тетяна Коваленко - менеджерка по роботі з клієнтами МІБ, експертка з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

bilenko

 

19:15 - 19:30 - Особливості навчання та здачі випускних робіт.

Світлана Біленко - керівниця відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

gumenyk

 

19:30 – 20:10 - Презентація модулю «Marketing & Digital Strategy».

Ярослав Гуменюк - заступник генерального директора по маркетингу порталу robota.ua. Викладач модулю «Marketing & Digital Strategy» (CIM, UK) та курсу Customer Experience на програмі Executive MBA в МІБ. Понад 20 років досвіду в маркетингу та стратегії. Понад 200 оригінальних рекламних роликів, шо були створені при його участі.

 

 

skripka

 

20:10 - 20:30 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри.

Тетяна Скрипка - керівниця відділу розвитку бізнесу юридичної фірми Sayenko Kharenko. Має 13-річний досвід роботи на юридичному ринку, зокрема, 11 років - в юридичному маркетингу. Спеціалізується з питань CRM та участі у державних та комерційних закупівлях. Випускниця The Chartered Institute of Marketing в МІБ (2020).

 

Контактна особа: 0676795795 Тетяна Коваленко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

zareg uk


Презентація проводиться в рамках набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). Старт 2 квітня 2022.