Версія для друку

Гільгур Девід

Gilgur

Девід Гільгур – засновник і директор компанії VimesVC (Лондон), діяльність якої спрямована на об'єднання комерційних і інвестиційних можливостей між ринками Великобританії і України. З листопада 2012 року Девід очолює компанію і безпосередньо пов'язаний з роботою з європейськими та українськими клієнтами з експорту, інвестицій та інших міжнародних проектів.

Раніше (2008 - 2012 рр.) Девід займався продажем ліцензій на передачу даних в компанії Bloomberg (Лондон), тісно співпрацюючи з клієнтами з широкого кола фінансових установ, допомагаючи визначати вимоги до інформації та генеруючи нові інноваційні способи забезпечення оптимальних рішень для потреб клієнтів в даних.

До цього, в 2007 році, Девід приєднався до нещодавно сформованої команді з нерухомості і взяв на себе відповідальність за розвиток цього нового проекту від початкової концептуальної основи до подання кінцевого продукту клієнтам в якості дослідника нерухомості і керівника проекту (Bloomberg, Лондон).

Раніше в тій же компанії Девід Гільгур був аналітиком грошових ринків і відповідав за збір та аналіз даних макроекономічного та фінансового ринків, з особливим акцентом на Росію, Україну, Казахстан та інші країни Східної Європи, що розвиваються.

Освіта:

• CFA (Рівень I)

• Манчестерський університет, магістр фінансів та економіки. Назва дисертації: «Злиття і поглинання, причини успіху і невдачі».

• BA (Econ) Hons, що спеціалізується на бізнес і фінанси 2.1

 

Читали 28151 разів