2017-06-01

Триває набір на найпрестижнішу маркетингову программу.

Home/News IIB/Триває набір на найпрестижнішу маркетингову программу.

Маркетингова кваліфікація Diploma in Professional Marketing від Chartered Institute of Marketing ідеальна для маркетологів, які прагнуть перейти від операційного рівня до стратегічного і потребують розвитку своїх практичних навичок. Ця програма спрямована на формування стратегічного мислення і розвиток навичок комплексного планування, грамотної оцінки наявних ресурсів і їх ефективного використання, а також на формування здібностей щодо організації та здійснення цифрової маркетингової стратегії.

 

Авторські матеріали програми побудовані на глибоких професійних дослідженнях, які були проведені для забезпечення відповідності знань і навичок, які слухачі отримують на програмі, сучасним вимогам ринку. Кожен модуль розроблений на унікальних професійних стандартах маркетингу, покликаних допомогти маркетологам в задоволенні їх зростаючих потреб на кожному етапі побудови кар'єри.

 

Програма Diploma in Professional Marketing складається з трьох модулів: Strategic Marketing, Mastering Metrics, Digital Strategy.

 

Модуль «Strategic Marketing» розвиває навички ефективного стратегічного планування в різних галузях, дає інструменти для проведення якісного маркетингового аудиту, дає можливість навчитись розробляти та впроваджувати маркетинговий план в умовах обмеженості ресурсів.

 

Модуль «Mastering Metrics» розглядає роль маркетингових досліджень і дає розуміння різноманітних метрик і показників, а також технік і методів, використовуваних для обґрунтування операційних і стратегічних рішень. Крім цього, він показує цінність цих технік і прийомів, націлених на бізнес-результат компанії, а також на створення і підвищення віддачі від маркетингової діяльності. Під час проходження модуля слухачі дізнаються про переваги використання відповідних джерел даних і правильних маркетингових інструментів для забезпечення безперервного процесу прийняття ефективних рішень.

 

Модуль «Digital Strategy» продемонструє слухачам різноманіття цифрових інструментів та покаже специфіку активностей у digital-середовищі. Слухачі зрозуміють, як за допомогою діджитал-активностей приваблювати та утримувати споживачів, як зміцнювати їх лояльність. В ході навчання на модулі «Digital Strategy» слухачі створять ефективну діджитал-стретагію для своєї компанії, яку зможуть спочатку протестувати і відточити в аудиторії, а далі - реалізувати за її межами.

 

Заняття на програмі проходять за навчальним планом і матеріалами, розробленими в CIM (Великобританія). Цінність навчання в тому, що викладачі в МІБ – виключно практикуючі експерти, які на прикладах реальних компаній демонструють слухачам, як застосовувати найсучасніші міжнародні підходи в українських реаліях. Акумулювавши найкращі світові практики, CIM побудував програму таким чином, що її можна проходити, починаючи з будь-якого модуля.

 

Після проходження всіх модулів і успішної здачі робіт після кожного, видається Диплом Королівського інституту маркетингу. Цей престижний документ є підтвердженням високого рівня професіоналізму в усьому світі, який особливо цінується великими вітчизняними та міжнародними роботодавцями.

 

23 вересня 2017 року розпочинається навчання нової групи Diploma in Professional Marketing. Пропонуємо вам скористатися умовами ранньої реєстрації на програми та отримати знижку 7000 грн.

 

Приєднуйтесь до спільноти розвинених професіоналів!