01.08.16

Урочиста церемонія вручення дипломів випускникам програми Магістр бізнес-адмістрування

Главная/Новости и анонсы МИБ/Урочиста церемонія вручення дипломів випускникам програми Магістр бізнес-адмістрування

В атмосфері піднесення, радості й свята пройшла в суботу, 30 липня 2016 року, випускна церемонія для слухачів програми Магістр бізнес-адміністрування. В урочистій обстановці слухачі перетворилися на випускників, і з гордістю отримали заслужені дипломи державного зразка, дипломи МІБ, сертифікати Association of MBAs та пам’ятні подарунки.

 

Від імені адміністрації Міжнародного інституту бізнесу випускників привітав виконавчий віце-президент Юрій Зеленін. Він висловив щиру подяку за довіру до нашої бізнес-школи, побажав успіхів та нових досягнень у кар’єрі та житті.

 

Успіхів та процвітання, нових перемог і звершень побажала присутнім Ірина Бистрова, академічний директор МІБ. Також до випускників звернулися викладачі програми Зінаїда Янченко, Юлія Ісаєнко, Тетяна Твердушка, Лідія Пащук та ін. Абсолютно всі викладачі відмітили, що група надзвичайно сильна й подякували за активну позицію кожного слухача під час навчання, адже саме від того, що готові слухачі взяти від навчання і залежить кінцевий результат та зростання кожного.

 

Найкращим слухачам по результатам дворічного навчання на програмі були вручені пам’ятні відзнаки. Ними стали Чеботаєва Олена, Жураєва Мілена, щиро вітаємо їх з найкращими академічними досягненнями!
Свої теплі слова на адресу бізнес-школи та викладачів говорили і випускники: Чеботаєва Олена, Бальціка Олександра, Юнгер Віталій, Жураєва Мілена та інші. Всі випускники відмітили підтримку одногрупників, свою дружбу та захоплення один одним, та раділи тому, що відносини вже давно вийшли за рамки МІБ та навчальних сесій.

 

Під час заходу панувала загальна атмосфера радості від завершення навчання і отримання заслужених дипломів та полегшення, оскільки останні місяці навчання були досить насиченими, бо слухачі займались написанням дипломних проектів і готувались до їх захисту.

 

Колектив бізнес-школи “Міжнародний інститут бізнесу” щиро зичить випускникам успіхів в подальшому житті та радить не зупинятися на досягнутому, продовжувати рухатись до своєї мрії, не зважаючи ні на що! Ми пишаємося вами та віримо, що для вас все можливо, головне не переставати мріяти і діяти!

 

DSC 1290DSC 1353DSC 1392