10.01.17

7 аргументів ЗА набуття ступеню MBA вже зараз!

Главная/Новости и анонсы МИБ/7 аргументів ЗА набуття ступеню MBA вже зараз!

- Ви успішний керівник, і при цьому Вам не вистачає певних знань?
- Хочете бути впевненим в правильності своїх рішень?
- Хочете навчитися вибудовувати бізнес-процеси і розподіляти відповідальності, управляти проектами і грамотно розпоряджатися ресурсами?
- Потрібен свіжий погляд на звичні речі?
- Прагнете побачити всю картинку бізнесу в цілому?
- Необхідні нові бізнес-ідеї?

Обирайте МВА від Міжнародного інституту бізнесу!

 


 

 7 аргументів ЗА вступ на МВА вже зараз:

 

1. Найпрактичніші програми МВА
Програма General MBA поєднує в собі фундаментальні основи бізнес-освіти і специфіку роботи керівників вищої ланки, датє комплексні актуальні практичні знання і багатий інструментарій в області менеджменту, маркетингу, HR та фінансів. Слухачі, які пройшли навчання, повністю підготовлені до управлінської діяльності, як на стратегічному, так і на операційному рівні, в національних і міжнародних компаніях.


2. Програми МВА МІБ акредитовані АМВА
Акредитація Association of MBA's - гарантія найкращої якості програм, високого рівня професорського складу, в який входять практикуючі експерти з реального бізнесу з багаторічним досвідом реалізації власних бізнес-проектів. І головне - сертифікат міжнародної асоціації АМВА, який є підтвердженням найвищого стандарту отриманих знань, і визнається в усьому світі.


3. Якісний нетворкінг
Міжнародний інститут бізнесу висуває високі вимоги до кандидатів на навчання - це запорука того, що ви потрапляєте в дружну команду однодумців. Уже зараз формується група з успішних бізнесменів, сильних і досвідчених управлінців. А завдяки акредитації АМВА, всі слухачі і випускники МІБ стають частиною елітного світової спільноти випускників провідних бізнес-шкіл і отримують можливість спілкування та обміну досвідом з управлінцями з усього світу.


4. Сильний викладацький склад
Викладачі бізнес-школи "Міжнародний інститут бізнесу" - це практикуючі професіонали з реального бізнесу, які вміють простими словами донести складні речі. Вони готові поділитися зі слухачами своїм багаторічним досвідом, а також найсучаснішими бізнес-інструментами та управлінськими технологіями.


5. Зручний графік навчання
Модульний формат програм МВА дає унікальну можливість ефективно поєднувати навчання і основну діяльність.


6. Найпривабливіші умови - економія до 13 000 грн
Розпорядитеся своїми інвестиціями розумно - поступайте на програми управлінського розвитку до 25 січня 2016 і отримуйте знижку 13 тисяч гривень за умовами ранньої реєстрації! Фіксуйте гнучкі умови оплати - безвідсоткова розстрочка з щомісячною оплатою вартості навчання.


7. Кращий час, щоб діяти - це сьогодні!
Продуктивна і креативна атмосфера в аудиторіях сприяє народженню нових ідей. Уже з перших днів навчання ви почнете отримувати знання та інструменти, які зможете застосувати у своїй компанії. Будете оперативно впроваджувати ефективні зміни, які відкриють вашій команді нові горизонти.

Не відкладайте свій успіх на завтра!

 


 

General MBA

zareg uk